Aangeboden: Workshop Architectuurfotografie IJ-oevers Amsterdam | Amsterdam | Cursus / Workshop | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding 17 t/m 23 oktober

Bijzondere Aanbieding 17 t/m 23 oktober

Aangeboden: Workshop Architectuurfotografie IJ-oevers Amsterdam

Omschrijving:

De Amsterdamse fotograaf Anton Harfst neemt u tijdens deze workshop architectuurfotografie mee naar beide zijden van het IJ. Techniek en compositie gaan hand in hand in de workshop die in het teken staat van architectuurfotografie en Urban Exploring.

 

Voor wie: deze workshop is bestemd voor beginners én gevorderden. Iedereen met een instelbare digitale camera is van harte welkom. Anton assisteert beginnende fotografie-liefhebbers vooral bij het kiezen van de juiste camera-instellingen. Heeft u de basisinstellingen van de camera – redelijk – in de vingers, dan gaat u aan de slag met het maken van bijzondere composities.
Wanneer: zie de kalender op onze website (ook op aanvraag op andere dagen)
Duur: 4 uur
Aantal deelnemers: max. 6
Vanaf € 55 per persoon inclusief consumptie

 

Workshop architectuurfotografie: fascinerende IJ-oevers

Achter het Centraal Station verrijst fascinerende architectuur langs een van de drukste stukjes vaarwater van Nederland. Meer dan een eeuw lang heeft het indrukwekkende Centraal Station van architect Cuypers het zicht op het IJ geblokkeerd. Het station staat er nog steeds, maar dankzij de ontwikkeling van de IJ-oevers is dit gebied geheel tot leven gekomen. De fotoworkshop start aan de achterzijde van het station. We lopen naar het IJdock – het nieuwe Paleis van Justitie van architecten Claus en Kaan om vervolgens de pont over het IJ te nemen naar de NDSM-werf. De oude werf is vandaag de dag een bruisende plek voor kunstenaars. Het levert een fascinerende combinatie op van kranen, graffiti, oude staalconstructies en moderne kunst. Vanaf de NDSM-werf pakken we het veer terug naar het Centraal Station.

 

Vertrek- en eindpunt: Achterzijde Amsterdam CS

Informatie

 • Prijs: € 55,00
 • Geplaatst op: 24-05-2015
 • Bekeken: 824 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.