Aangeboden: Contour Kliniek voor liposuctie, borstvergroting, ooglidcorrecties en nog veel meer cosmetische behandelingen | Bussum | Gezondheid | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding 17 t/m 23 april

Bijzondere Aanbieding 17 t/m 23 april

Aangeboden: Contour Kliniek voor liposuctie, borstvergroting, ooglidcorrecties en nog veel meer cosmetische behandelingen

Kenmerken:

Omschrijving:

Contour Kliniek is een moderne kliniek voor iedereen; jong en oud, man en vrouw. Wij bieden een breed scala aan veilige cosmetische- en plastisch chirurgische behandelingen aan. Zonder poespas en met alle aandacht voor uw welzijn en gezondheid.

Contour Kliniek is één van de meest toonaangevende klinieken op het gebied van cosmetische- en plastische chirurgie. U kunt van ons de beste kwaliteit verwachten tegen zeer betaalbare prijzen. Wij voeren verschillende behandelingen uit als liposculpture (liposuctie), ooglidcorrectiesborstvergrotingen en – verkleiningen, gezichtsliften (facelift) en ook buikhuidcorrecties en schaamlipcorrecties.

De behandelingen worden uitgevoerd door medisch specialisten met veel ervaring. Zodra u een behandeling wenst ontvangt u uitgebreide instructies hoe u zich het beste kunt voorbereiden. Mocht u na de behandeling vragen hebben dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar voor vragen. Op zaterdagen zijn wij bereikbaar van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Bent u bij ons behandeld? Voor spoedeisende zaken zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bussum
Contour Kliniek
Olmenlaan 38
1404 DG Bussum
Telefoon: +31 (0)35 69 222 00


Amstelveen
Contour Kliniek
Groenhof 111-112
1186 EW Amstelveen

Telefoon: +31 (0)20 640 30 19

Informatie

 • Prijs Op aanvraag
 • Geplaatst op: 23-07-2013
 • Bekeken: 911 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.