Aangeboden: Villa in Benissa met terras zeezicht tuin zwembad en open haard | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Villa in Benissa met terras zeezicht tuin zwembad en open haard

Omschrijving:

WONING: UwCasa-714

Deze mooie villa met uitzicht op zee en de vallei vindt u in het kustgedeelte van Benissa, op minder dan 1 km. van het Baladrar strand en maar 1,6 km. van een supermarkt en een ruime keuze aan restaurants en bars. Deze woning bestaat uit een hoofdniveau en gastenslaapkamer in de onderbouw op een grondstuk met een volgroeide tuin en 8 x 4 meter zwembad met douche. En in het hoofdgedeelte van deze villa beschikt u over: wooneetkamer met open haard, nieuw ingerichte open keuken, glazen naya, twee slaapkamers en een onlangs gerenoveerde badkamer. Beneden zijn er twee tweepersoons slaapkamers en nog een gerenoveerde badkamer.

Deze villa 100 m2 op 630 m2, van met 4 slaap en 2 badkamers, kost maar € 249.000,-.

Wanneer schikt het u om deze en vergelijkbare mogelijkheden met ons te bezichtigen?

 

UwCasa biedt u meer dan 1.600 woningen aan en rond de Costa Blanca.

 

LOCATIE: BENISSA

Benissa is gelegen aan de kustweg N332 tussen Valencia en Alicante. In de smalle straten van Benissa is het mogelijk om rustige wandelingen te maken langs de meeste interessante plekken. Het middeleeuwse centrum van Bennisa is gelegen rondom een oude gevangenis. De plaats is op grote schaal niet volledig ontwikkeld en aan de 4 kilometer lange kustlijn bevinden zich nog altijd kleine en rustige stranden. Deze stranden zijn o.a. Fustera, een fijn zand strand, de Cala Baladrar een kiezelstrand met diversen cabanas en de Cala Pinets en LAdvocat waar rotsen en zand met elkaar samenkomen. Vanaf al deze stranden kunnen excursies en watersport zoals duiken en vissen gedaan worden.

 

UW CASA
U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 249.000,00
  • Geplaatst op: 10-12-2016
  • Bekeken: 256 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.