Aangeboden: Villa in La Marina met solarium en terras bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Villa in La Marina met solarium en terras bij zwembad

Omschrijving:

WONING: Villa UwCasa-1776

Prachtig gelegen villa in La Marina op een landgoed van 2.001 m2 met een fantastisch uitzicht over de groene omgeving, op een aantal kilometers van een prettige urbanisatie. In deze woning beschikt u over een woonkamer met open keuken, aparte wasruimte, master bedroom met en-suite badkamer en twee gasten slaapkamers met een aparte, gedeelde badkamer. Tevens beschikt u in deze woning over een zonnig dakterras, overdekt terras rondom de woning, tuinterras met diverse zitjes en barbecue, privé zwembad, aparte houten berging en een carport. Voor een bezichtiging of meer informatie over dit prachtige object kunt u contact opnemen met ons.

EXTRA FACILITEITEN: Airconditioning warm/koud, Berging, Dakterras, Keuken, Parkeerplaats privé, Separate douche, Tuin/terras, Zwembad privé.

Deze villa van 148 m2 op 2.001 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost € 367.500,-.

 

UwCasa biedt u meer dan 1.600 woningen aan en rond de Costa Blanca.

 

LOCATIE: LA MARINA

La Marina ligt aan de Costa Blanca op ongeveer 25 kilometer van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelf in het hoogseizoen is er genoeg ruimte. Direct aan de Middellandse Zee, vindt je gezellige gelegenheden, waar je voor een redelijk bedrag goed kunt eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving diverse winkelcentra, een bodega, barretjes, restaurants en een medisch centrum. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

 

UW CASA
U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 367.500,00
  • Geplaatst op: 18-12-2016
  • Bekeken: 330 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.