Aangeboden: Villa in Orihuela met AC open haard terras balkon zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Villa in Orihuela met AC open haard terras balkon zwembad

Omschrijving:

WONING: Villa UwCasa-4131

Deze goed onderhouden villa in Orihuela vindt u op korte afstand van het prachtige zandstrand. Verschillende voorzieningen, zoals winkels en restaurants zijn nabij gelegen. In deze woning beschikt u over een woon/eetkamer, half open keuken, bergruimte, kelder, openhaard, 3 slaap en 2 badkamers. Tevens is er een tuinterras, balkonterras, privé zwembad en buiten barbecue. Voor bezichtiging en meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

EXTRA FACILITEITEN: Airconditioning warm/koud, Balkon, Berging, Keuken, Ligbad, Separate douche, Tuin/terras, Zwembad privé.

Deze villa van 90 m2 op 200 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 230.000,-.

 

UwCasa biedt u meer dan 1.600 woningen aan en rond de Costa Blanca.

 

LOCATIE: ORIHUELA COSTA

Orihuela Costa grenst aan het gebied van Torrevieja. Aan de Orihuela Costa vindt u de stranden van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig en Campoamor. Orihuela Costa is net zoals Torrevieja een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan de hoge eisen van de E.U. In de nabijheid bevinden zich diversen golfterreinen zoals Campoamor, Las Ramblas, Villamartin Las Colinas, Lo Romero, Vistabella, La Finca en La Marquesa.

 

UW CASA
U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 230.000,00
  • Geplaatst op: 26-12-2016
  • Bekeken: 387 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.