Aangeboden: Villa in Jalon Vallei met uitzicht vanaf terras bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Villa in Jalon Vallei met uitzicht vanaf terras bij zwembad

Omschrijving:

WONING: Villa UwCasa-01908

Prachtig gelegen villa in Jalon Vallei op landgoed van 1.000 m2 in mooie tuin met veel privacy, uw eigen zwembad en panoramisch uitzicht over de vallei. Deze woning is recent gerenoveerd tot een goede standaard en beschikt over een hal met inbouwkasten, complete keuken, ruime wooneetkamer met open haard, en grote ramen richting het overdekte terras en zwembadgedeelte, 3 slaap en 2 badkamers (hoofdslaapkamer met eigen badkamer).

Past deze aankoop precies binnen jullie Spaanse voornemens? Plan dan even een bezichtiging met ons in.

Deze villa van 153 m2 op 1.000 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 349.950,-.

 

UwCasa biedt u meer dan 1.600 woningen aan en rond de Costa Blanca.

 

LOCATIE: JALON VALLEI

De Jalon vallei is de beroemdste rurale streek in Costa Blanca Noord die zich voornamelijk kenmerkt door de uitgestrekte amandelboom- en wijngaarden, een uitstekende gastronomie en heel relaxte levenstijl. Hier treft men verschillende buitenactiviteiten aan, zoals moutain biking, wandelen en paardrijden en de pittoreske badplaatsen van Moraira en Benissa Costa bevinden zich op slechts 15 minuten rijden. De traditionele Spaanse dorpen die deel uitmaken van deze vallei zijn Jalon, Alcalali, Parcent, Murla and Benigembla die allen een schitterende natuur en optimale rust garanderen.

 

UW CASA
U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 349.950,00
  • Geplaatst op: 27-12-2016
  • Bekeken: 381 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.