Aangeboden: Appartement in Torrevieja bij zoutwater zwembad en met terrassen | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Appartement in Torrevieja bij zoutwater zwembad en met terrassen

Omschrijving:

WONING: Appartement UwCasa-1780NB

Dit appartement in Torrevieja vindt u op een steenworp afstand van de prachtige zandstranden van Torrevieja, binnen een nieuw appartementencomplex dat nu wordt gerealiseerd. Er zullen appartementen beschikbaar zijn met één en twee slaapkamers. De appartementen beschikken over een woon/eetkamer met open keuken, master bedroom met en-suite badkamer en een gasten slaapkamer met een aparte badkamer. Elk appartement beschikt over een keuken, zeezicht, twee terrassen, en de woningen op de bovenste etage hebben een dakterras. Tevens is er een gemeenschappelijk zoutwater zwembad en een sauna. De genoemde prijs is een vanaf prijs voor de appartementen met twee slaapkamers.

Dit appartement van 80-100 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 185.000,-.

Voor jullie bezichtiging om te kiezen, en meer informatie mag u contact opnemen.

 

UwCasa biedt u meer dan 1.600 verschillende woningen aan en rond de Costa Blanca.

 

LOCATIE: TORREVIEJA

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

 

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Maar bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 185.000,00
  • Geplaatst op: 07-01-2017
  • Bekeken: 541 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.