Aangeboden: Appartement in Moraira bij tennisbanen strand en groot zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Appartement in Moraira bij tennisbanen strand en groot zwembad

Omschrijving:

WONING: Appartement UwCasa-072VA

U vindt dit gemeubileerde appartement in Moraira, in een rustige wijk met groot een gemeenschappelijke zwembad en tennisbanen nabij het plaatselijke strand (kiezelbaai). De woning is gebouwd in 2001, ligt op de eerste verdieping (zonder lift). In deze woning beschikt u als eigenaar over een wooneetkamer met open keuken en toegang tot het voorgelegen terras, en 2 slaap met 1 badkamers met ligbad.

Dit appartement van 65 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u maar € 88.500,-.

Wilt u deze zeer prijsgunstige mogelijkheid bezichtigen? Stuur dan even uw planvoorstel.

 

UwCasa biedt u meer dan 1.600 andere woningen aan en rond de Costa Blanca.

 

LOCATIE: Moraira

Moraira is een prachtig Spaans dorpje gelegen aan de zee tussen Calpe en Javea. Ook wel eens het Saint Tropez van Spanje genoemd. Er zijn vele gezellige pleintjes, terrasjes, barretjes, historische gebouwen en heerlijke restaurantjes. De Spaanse sfeer is hier goed te proeven: bezoekt u maar eens het oude kasteel van Moraira en de uitkijktoren die vroeger ter bescherming tegen zeerovers diende. Ook de imposante jachthaven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira, is een bezichtiging waard. Bij de visafslag haalt u in de ochtend uw eigen verse vis.

 

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Maar bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 88.500,00
  • Geplaatst op: 24-03-2017
  • Bekeken: 313 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.