Aangeboden: Vakantiehuis in Punta Prima met garage en patio bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Vakantiehuis in Punta Prima met garage en patio bij zwembad

Omschrijving:

Uw vakantiehuis in Punta Prima UWCASA-4202

Dit mooi vakantiehuis in Punta Prima vindt u als geschakelde woning in Punta Prima op loopafstand van restaurants, barretjes en het strand. In deze woning beschikt u als eigenaar over 3 slaap met 3 badkamers, een nette keuken, een ruime woonkamer met open haard. Alsook een beglaasd terras, een patio en tevens een eigen garage. Vanuit de woning kijkt u uit over het grote gemeenschappelijke zwembad en de mooi tuin.

Uw Faciliteiten: Berging, Garage, Tuin/terras, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk.

Dit huis van 150 m2, met 3 slaap en 3 badkamers, kost u € 159.990,-.

Op de site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

 

UW LOCATIE: Punta Prima

Punta Prima is gelegen aan de Orihuela Costa op 3 kilometer van het centrum van Torrevieja. Alle faciliteiten zoals terrasjes, barretjes, winkels, supermarkten, bushalte en strand zijn op korte loopafstand bereikbaar. Punta Prima kreeg zijn naam omdat de bebouwing en het zandstrand op een landpunt liggen, die de vorm van een priem heeft. Het gelijknamige witte zandstrand Punta Prima ligt het meest noordelijk in een reeks van zes stranden van de deelgemeente Orihuela-Costa en grenst in het noorden aan het meest zuidelijke strand Playa De Los Náufragos van de stad Torrevieja en in het zuiden aan het strand Playa Flamenca. Ten noorden van Punta Prima liggen de Salinas van Torrevieja en La Mata. Dit is een beschermd natuurgebied, waar flamingo’s in het wild te zien zijn. Punta Prima valt onder de TOP locaties van de Costa Blanca.

 

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt een woning die het beste bij u past. U kunt uzelf daarbij veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 60 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 159.990,00
  • Geplaatst op: 27-12-2017
  • Bekeken: 275 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.