Aangeboden: Appartement in Denia aan strand met terras bij zwembad in tuin | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Appartement in Denia aan strand met terras bij zwembad in tuin

Omschrijving:

Uw appartement in Denia UWCASA-XC25646

Dit charmante appartement in Denia vindt u als beneden woning met voorgelegen overdekt terras. Als eigenaar van dit huis kunt u genieten van dit gezellige complex met een gemeenschappelijke tuin en zwembad in het midden. In deze woning beschikt u over een entree, badkamer met douche, twee slaapkamers, een half open keuken. Alsook een wooneetkamer met houtkachel en toegang tot het terras en de gemeenschappelijke tuin. Op maar enkele minuten wandelen bent u al bij het zandstrand (100m)

UW FACILITEITEN: Tuin, Terras, Houtkachel, Zwembad gezamenlijk.

Dit appartement in Denia van 56 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 112.000,-.

 

Op onze site UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

 

UW LOCATIE: Denia

Romeinse godin Diana. Het was namelijk hier dat de Romeinen een tempel aan haar hadden gewijd. Denia wordt gedomineerd door het op een heuvel gelegen kasteel. Dit van oorsprong Arabische fort herbergt een Archeologisch museum en biedt een schitterend uitzicht over de plaats. Langs de jacht en vissershaven loopt een gezellige, met palmbomen versierde, wandelpromenade. Hier bevinden zich talloze terrasjes, barretjes en restaurants waar men van de lokale visspecialiteiten kan genieten.

 

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt een woning die het beste bij u past. U kunt uzelf daarbij veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje. Ja, hierin slaagden veel van uw voorgangers, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichtbij. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en veel meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 60 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover nog vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 112.000,00
  • Geplaatst op: 28-01-2018
  • Bekeken: 293 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.