Aangeboden: Mooi vakantiehuis in Torrevieja met zicht van solarium op tuin en zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Mooi vakantiehuis in Torrevieja met zicht van solarium op tuin en zwembad

Omschrijving:

Uw vakantiehuis in Torrevieja UWCASA-4148

Dit mooie vakantiehuis in Torrevieja vindt u op maar 1 km. van het centrum. En binnen een gesloten urbanisatie met alle voorzieningen zoals supermarkt, restaurants, en bars op loopafstand. In deze woning beschikt u als eigenaar over een woon en eetkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaap met 1 badkamers. En op deze woning is het zonnige dakterras met een aansprekend uitzicht over de prachtige tuin, en het gezamenlijke zwembad. Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

UW FACILITEITEN: Keuken, Balkon, Berging, Dakterras, Tuin, Zwembad gezamenlijk.

Dit vakantiehuis in Torrevieja van 44-68 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 135.000,-.

Op de site van UwCasa staan nog veel meer nieuwe en bestaande woningen voor u aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 135.000,00
  • Geplaatst op: 11-02-2018
  • Bekeken: 322 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.