Aangeboden: Leuke villa in Quesada met terrassen en zwembad in tuin | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Leuke villa in Quesada met terrassen en zwembad in tuin

Omschrijving:

Uw villa in Quesada UWCASA-1899

Deze leuke, vrijstaande villa in Quesada vindt u in een rustige wijk, op minder dan 1 kilometer afstand van vele restaurants, een supermarkt, cafés en de golfbaan van Marquesa! In deze woning vindt u verdeeld over 2 verdiepingen: een begane grond met woonkamer (inclusief airco), keuken, 2 slaapkamers en een nette badkamer. In de onderbouw, welke voorzien is van natuurlijk daglicht, vindt u de derde slaapkamer en de tweede badkamer. Het perceel is geheel betegeld en de afscheidingsmuren zijn gerenoveerd met hetzelfde materiaal en kleur als het pand zelf. Deze woning wordt gemeubileerd aan u aangeboden, met de uitzondering van enkele persoonlijke items. Op 50 meter afstand bevindt zich een heerlijk ruim gemeenschappelijk zwembad, die wordt gedeeld met enkel de huizen uit de straat. En deze woning is bewust laag geprijsd, om een snelle verkoop aan u te kunnen realiseren.

UW FACILITEITEN: Airconditioning. Keuken, Koel/vries combi, Oven, Wasmachine, Separate douche, Balkon, Berging, Parkeerplaats privé, Tuin, Terras, Zwembad gezamenlijk.

Deze villa in Quesada van 100 m2 op een perceel van 280 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 129.900,-.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie, en jullie bezichtigingen?

Op de site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Quesada

Ciudad Quesada is een plaats apart en gelegen in een vallei tussen twee heuvels op slechts 6 km van de kust. Het is een mooie locatie met panoramische uitzichten, vele soorten voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Vlakbij liggen de plaatsen Benijófar en Rojales. Hier vindt u ook allerlei soorten winkels, restaurants en cafés. In Benijófar zijn ook een aantal Nederlandse winkels gevestigd waaronder een slager, bakker, snackbar en een modewinkel. Voor de liefhebber is er een prachtig golf resort.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 129.900,00
  • Geplaatst op: 17-02-2018
  • Bekeken: 331 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.