Aangeboden: Nieuw appartement in Benidorm met terrassen bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Nieuw appartement in Benidorm met terrassen bij zwembad

Omschrijving:

Uw appartement in Benidorm UWCASA-1732NB

Dit appartement in Benidorm wordt nu gerealiseerd in een rustig dorpje op maar 3 km. van deze stad. Binnen dit project worden verschillende type woningen aangeboden, allen zijn voorzien van vloerverwarming in de badkamer, elektrische rolluiken en parkeerplaats. De gemeenschappelijke ruimten zijn een zwembad, jacuzzi, kinderzwembad, speeltuin, fitness ruimte, sauna en een mooi aangelegde tuin met groene zones. In dit type woning beschikt u als eigenaar ook over een woon/eetkamer met open keuken, master bedroom met badkamer en-suite, gasten slaapkamer en een tweede badkamer. De bungalows op de begane grond beschikken over een terras en de bungalows op de eerste verdieping beschikken over een balkon en een dakterras. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor dit type. Voor meer informatie en het plannen van bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

UW FACILITEITEN: Keuken, Vloerverwarming, Separate douche, Balkon, Dakterras, Elektrische rolluiken, Parkeerplaats privé, Tuin/terras, Zwembad gezamenlijk,

Dit appartement in Benidorm van 61-75 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 166.000,-.

 

Op de site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Benidorm

De bijzondere skyline van Benidorm maakt Benidorm aan de Costa Blanca noord een van de meest aparte en bekende steden van Spanje. Vanwege het ideale klimaat, moderne gezondheidsvoorzieningen, prachtige witte zandstranden, pret- en themaparken, talloze hotels en uitgaansgelegenheden is het een populaire bestemming voor jong en oud. Ook voor vakantiegangers vanuit de weide omgeving is een dagje uit in Benidorm een hele belevenis. In Benidorm en de nabije omgeving hebben wij tevens diverse appartementen, bungalows en villa’s  te koop.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 166.000,00
  • Geplaatst op: 25-02-2018
  • Bekeken: 282 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.