Aangeboden: Appartement in Moraira | Swifterbant | Onroerend Goed | Appartementen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Appartement in Moraira

Omschrijving:

Uw Appartement in Moraira UWCASA-XVS-PLN121

Prachtig gelegen eerstelijns appartement in Moraira op een klif aan zee met riant terras (deels overdekt en bij de woonkamer getrokken) en met een schitterend uitzicht. Deze woning is volledig zuid georiënteerd en beschikt over een wooneetkamer met half open keuken en rechtstreeks toegang tot het terras, 3 slaap met 2 badkamers (hoofdslaapkamer met eigen badkamer). Dit complex is trapsgewijs gebouwd tegen een bergwand en op loopafstand bevinden zich enkele restaurants en een grote supermarkt die alle dagen in de week open is. Denkt u dat dit goed past binnen jullie Spaanse plannen?

Dit appartement in Moraira van 100 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost € 192.500,-.

UW FACILITEITEN: Zeezicht, Eerstelijns, Zwembad gezamenlijk.

Op de site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Moraira

Moraira is een prachtig Spaans dorpje gelegen aan de zee tussen Calpe en Javea. Ook wel eens het Saint Tropez van Spanje genoemd. Er zijn vele gezellige pleintjes, terrasjes, barretjes, historische gebouwen en heerlijke restaurantjes. De Spaanse sfeer is hier goed te proeven: bezoekt u maar eens het oude kasteel van Moraira en de uitkijktoren die vroeger ter bescherming tegen zeerovers diende. Ook de imposante jachthaven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira, is een bezichtiging waard. Bij de visafslag haalt u in de ochtend uw eigen verse vis.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 192.500,00
  • Geplaatst op: 11-03-2018
  • Bekeken: 354 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.