Aangeboden: Compacte vakantiewoning in Quesada met terrassen bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Compacte vakantiewoning in Quesada met terrassen bij zwembad

Omschrijving:

Uw vakantiehuis in Quesada UWCASA-1950

Aan de rand van de stad vindt u dit vakantiehuis in Quesada op nagenoeg het hoogste punt van de hele omgeving, als goed onderhouden kwadrant woning. Vanuit deze woning kijkt u als eigenaar uit over het mooie gemeenschappelijke zwembad, en heeft u zowel op de begane grond als de eerste verdieping als de tweede verdieping een terras. Vanaf het solarium heeft een 360 view, wat inhoudt dat jullie alle omliggende bergen, zoutmeren, en zelfs de Middellandse Zee kunnen zien. Deze woning heeft een Noordelijke oriëntatie, echter is er voldoende zon op het perceel (en natuurlijk op het dakterras) om in de zon te kunnen zitten. Dit perceel is voorzien van een privé oprit, een aangelegde tuin, en een opbergruimte. Deze woning wordt gemeubileerd aan u verkocht en is absoluut een bezoekje waard! Neemt u contact met ons op voor bezichtiging of meer informatie?

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Oven, Vaatwasser, Wasmachine, Ligbad, Balkon, Berging, Dakterras, Parkeerplaats privé, Tuin, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk.

Dit vakantiehuis in Quesada van 77-100 m2, met 3 slaap en 1 badkamers, kost € 139.000,-.

Op de site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Quesada

Ciudad Quesada is een plaats apart en gelegen in een vallei tussen twee heuvels op slechts 6 km van de kust. Het is een mooie locatie met panoramische uitzichten, vele soorten voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Vlakbij liggen de plaatsen Benijófar en Rojales. Hier vindt u ook allerlei soorten winkels, restaurants en cafés. In Benijófar zijn ook een aantal Nederlandse winkels gevestigd waaronder een slager, bakker, snackbar en een modewinkel. Voor de liefhebber is er een prachtig golf resort.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 139.000,00
  • Geplaatst op: 01-04-2018
  • Bekeken: 272 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.