Aangeboden: Nieuwe villa in Javea met lift en lang zwembad bij zee | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Nieuwe villa in Javea met lift en lang zwembad bij zee

Omschrijving:

Uw villa in Javea:UWCASA-2958

Op een onovertreffelijke eerstelijns locatie aan zee wordt deze moderne villa in Javea gebouwd met eersteklas bouwmaterialen. Deze woning is verdeeld over 3 verdiepingen die met een lift met elkaar verbonden zijn. In de kelderverdieping treft u o.a. parkeergelegenheid aan, een sauna, fitnessruimte en jacuzzi. De begane grond biedt u een entree, ruime wooneetkamer met glas van vloer tot plafond en dubbele hoogte, een moderne keuken, slaapkamer met badkamer en suite en 200 m2 voorliggend terras met lang zwembad. De eerste etage biedt u als eigenaar 3 slaapkamers meer met badkamers en suite en een balkon.

UW FACILITEITEN: Berging, Garage, Tuin/terras, Zeezicht, Eerstelijns, Zwembad privé

Deze villa van 690 m2 op een landgoed van 1.500 m2, met 4 slaap en 5 badkamers, kost u € 4.950.000,-. Een oriëntatie bezoek bevelen we u zeker aan. Wanneer schikt dit jullie?

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste en meest zonnige kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Javea

Gelegen tussen de Kaap San Antonio en Kaap La Nao, is Jávea één van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de Costa Blanca. De totale lengte van de gevarieerde kust van Jávea bedraagt maar liefst 25 km bestaande uit zand- en stenenstrandjes, afgewisseld door gebergten, die in zee uitlopen met grotten, waar een groot aantal watersporten mogelijk zijn De berg Montgó beschermt het stadje tegen de kou in de winter en de bries uit het oosten zorgt ervoor dat de zomers niet zo heet zijn. De plaats is opgedeeld in 3 afzonderlijke stadskernen; de Oude Stad op 2km van de Zee, het pittoreske Haven gedeelte en het toeristische Arenal Strand. Jávea is het perfect voorbeeld van de gevarieerde kust die de Costa Blanca te bieden heeft met indrukwekkende uitzichtpunten die tot aan de Balearische eilanden reiken.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!

Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.

Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 4.950.000,00
  • Geplaatst op: 18-05-2018
  • Bekeken: 174 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.