Aangeboden: Mooi appartement in La Marina bij zee en zandstrand | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Mooi appartement in La Marina bij zee en zandstrand

Omschrijving:

Uw appartement in La Marina: UWCASA-1822

Vanaf mei 2018 voor u verlaagt van € 117.000,- naar € 105.000,-! Dit mooie appartement in La Marina vindt u op maar een paar honderd meter van het prachtige zandstrand, de Middellandse Zee, en het centrum. In deze woning beschikt u als eigenaar over 3 slaap met 2 badkamers, en 2 balkons met zeezicht! Het pand is voorzien van een lift, en er is een garageplaats in de ondergrondse garage inbegrepen in de prijs. De woning wordt nagenoeg geheel gemeubileerd aan u verkocht. Er is een gemeenschappelijk dakterras aanwezig. Nemen jullie even contact met ons op om deze zeer prijsgunstige woning te bezichtigen?

UW FACILITEITEN:Keuken, Ligbad, Separate douche, Balkon, Dakterras, Garage, Parkeerplaats privé, Zeezicht.

Dit appartement van 77-87 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u NU € 105.000,-. En, wanneer past het jullie om deze sterk afgeprijsde mogelijkheid met ons te bezichtigen?

U vindt op onze site van UwCasa nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste en meest zonnige kusten van Spanje.

UW LOCATIE

La Marina ligt aan de Costa Blanca op ongeveer 25 kilometer van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelf in het hoogseizoen is er genoeg ruimte. Direct aan de Middellandse Zee, vindt je gezellige gelegenheden, waar je voor een redelijk bedrag goed kunt eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving diverse winkelcentra, een bodega, barretjes, restaurants en een medisch centrum. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!

Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.

Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 105.000,00
  • Geplaatst op: 20-05-2018
  • Bekeken: 213 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.