Aangeboden: Villa in La Marina met terrassen en zwembaden | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Villa in La Marina met terrassen en zwembaden

Omschrijving:

Uw villa in LA MARINA: UwCasa-1995. 

We zijn trots om deze mooie vrijstaande villa in La Marina te presenteren met zowel een privé en gemeenschappelijk zwembad binnen een aantrekkelijke urbanisatie (loopt u even met ons mee?). Deze mooie op het zuiden gelegen woning ligt op een prestigieuze en rustige locatie, op maar vijf minuten met de auto van al uw lokale voorzieningen. Het prachtige zandstrand vindt u op maar 7 minuten rijden. Deze villa is in een uitstekende staat en biedt u als eigenaar een grote, lichte en ruime wooneetkamer met airconditioning, en plafondventilatoren. Alsook een volledig ingerichte onafhankelijke keuken met een deur die u leidt naar de achtertuin. Lees verder via …..UwCasa-1995.

UW FACILITEITEN:Balkon, Dakterras, Zwembad gezamenlijk, Zwembad privé

Deze villa van 90 m2 op 136 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 149.500,-. 

Via onze site UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: La Marina

La Marina ligt aan de Costa Blanca op ongeveer 25 kilometer van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelf in het hoogseizoen is er genoeg ruimte. Direct aan de Middellandse Zee, vindt je gezellige gelegenheden, waar je voor een redelijk bedrag goed kunt eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving diverse winkelcentra, een bodega, barretjes, restaurants en een medisch centrum. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 149.500,00
  • Geplaatst op: 08-07-2018
  • Bekeken: 157 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.