Aangeboden: Ruime villa in LA MARINA met terrassen naya en zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Ruime villa in LA MARINA met terrassen naya en zwembad

Omschrijving:

UW CASA: Villa in La Marina, onze code UwCasa-1977

Vanaf augustus 2018 voor u verlaagd van € 399.950,- naar € 385.000,-! Deze super luxe vrijstaande villa in La Marina is op het zuiden gelegen met 5 slaap en 3 ruime badkamers. Dit geheel vindt u op een mooi landgoed van 938 m2 met een eigen zwembad. Deze villa heeft een overdekt terras op het zuiden, met een zithoek omsloten met glazen gordijnen (naya) wat ideaal is om buiten te dineren. De tuin is grotendeels decoratief aangelegd met fontein en rotstuin met verschillende planten en bomen. In het grote privé zwembad van 9 x 5 meter profiteert u de hele dag van de zon ,en krijgt u dus veel ruimte om lekker te ontspannen. Deze villa in La Marina ligt in een zeer rustige omgeving en op maar 1 km. van het centrum. 

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Beveiliging 24h, Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Oven, Wi-Fi, Ligbad, Separate douche, Balkon, Berging, Garage, Parkeerplaats privé, Tuin, Terras, Zwembad privé.

Deze villa in La Marina van 283 op 938, met 5 slaap en 3 badkamers, kost u € 385.000,-. Bezichtigen kan zodra jullie kunnen.

Op onze site van UwCasa ontdekt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: La Marina

La Marina ligt aan de Costa Blanca op ongeveer 25 kilometer van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelf in het hoogseizoen is er genoeg ruimte. Direct aan de Middellandse Zee, vindt je gezellige gelegenheden, waar je voor een redelijk bedrag goed kunt eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving diverse winkelcentra, een bodega, barretjes, restaurants en een medisch centrum. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Indien gewenst kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 385.000,00
  • Geplaatst op: 10-08-2018
  • Bekeken: 91 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.