Aangeboden: Nieuw appartement in RINCON DE LA VICTORIA met veel extra | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Nieuw appartement in RINCON DE LA VICTORIA met veel extra

Omschrijving:

UW CASA: Appartement in Rincon de la Victoriamet onze code: UWCASA-7013NB

Dit nieuwe exclusieve en luxueuze nieuwe appartement in Rincon de la Victoria vindt u in een prachtige natuurlijke omgeving en met schitterend uitzicht. Ten Oosten van Malaga is deze residentie een oase van rust, comfort, kwaliteit en schoonheid. Design, privacy en exclusiviteit worden hier perfect aangevuld met de nabijheid van strand, golfbanen en de gezellige binnenstad van Malaga. Dit project bestaat uit 21 ruime en lichte woningen van 2 en 3 slaap met 2 badkamers, ruime terrassen, 2 parkeerplaatsen en een berging. Verder beschikt deze residentie over fraai aangelegde gemeenschappelijke tuinen en een zwembad met prachtig uitzicht. Modern en ruim open interieur met grote ramen om licht en het buitengewone uitzicht op de Middellandse Zee te maximaliseren. Vraag nu meer informatie aan of plan direct een bezichtiging om direct uw favoriete woning te kiezen en kopen.

Dit appartement van 86-128 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 205.000,-, 

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW FACILITEITEN:Balkon, Berging, Dakterras, Garage, Parkeerplaats privé, Tuin/terras, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk.

UW LOCATIE: Rincon de la Victoria

De gemeente Rincón de la Victoria ligt op 12 km ten oosten van de stad Málaga en heeft het hoogste welzijnsniveau van de provincie. Het is een populaire bestemming voor inwoners van Málaga om uit de stad te ontsnappen, evenals voor Spaanse en buitenlandse toeristen. Gedurende 5 dagen in juli heeft de stad zijn jaarlijkse feesten om de Virgen del Carmen te eren, eindigend met een spectaculaire processie. Lokale vissers en zeelieden brengen dan een groot beeld van de maagd op met bloemen versierde boten naar de kerk, toegejuicht door de verzamelde mensenmassa. Het gebied biedt ook vele interessante archeologische en historische bezienswaardigheden.  

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Indien gewenst kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 205.000,00
  • Geplaatst op: 24-08-2018
  • Bekeken: 148 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.