Aangeboden: Slim appartement in LA MATA aan zee met balkon bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Slim appartement in LA MATA aan zee met balkon bij zwembad

Omschrijving:

UW appartement in La Mataen onze code: UWCASA-4231

Dit appartement in La Mata ligt op de 2e verdieping met zuidelijke oriëntatie en geweldig mooi uitzicht op de Zee, gelegen in het gebied van Cabo Cervera. Deze woning is verdeeld in een woonkamer en open keuken, een tweepersoons slaapkamer en 1 badkamer. Het terras geeft u als volgende eigenaar prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Het zwembad en de tennisbaan zijn te gebruiken tegen optionele betaling voor de tijd die u hiervoor wilt gebruiken. Het is een fantastische omgeving, erg rustig, maar ruim omringd door alle voorzieningen zoals bars, restaurants en supermarkt. Deze woning biedt u geweldige verhuurmogelijkheden (eventueel via onze organisatie) en ligt maar 50 meter van het strand. Het geheel wordt geheel gemeubileerd verkocht aan u. Neemt u voor jullie bezichtiging en meer informatie even contact met ons op?

UW FACILITEITEN:Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Oven, Balkon, Berging, Zeezicht, Eerstelijns, Zwembad gezamenlijk

Dit appartement van 40-50 m2, met 1 slaap en 1 badkamer, kost u € 60.000,-.

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: La Mata

La Mata is een leuk klein dorp net voor Torrevieja, aan de zonnige Costa Blanca. Het is er buiten het hoogseizoen om heerlijk rustig en u proeft het echte Spaanse leven. Op het centraal gelegen kerkplein staan in de zomer elke avond een paar kraampjes en zijn er een paar attracties voor de kleine kinderen onder ons.  Rondom dit gezellige plein vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza,  of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud. Alle soorten winkels zijn aanwezig, zoals een supermarkt, bakker als ook het postkantoor, Toerist office en de bus die elke 15 min naar de toeristische plaats Torrevieja vertrekt. Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet overdreven druk. Vanuit la Mata kan men heerlijk fietsen, rond om het Parc de Nature en genieten van de prachtige natuur.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Indien gewenst kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 60.000,00
  • Geplaatst op: 31-08-2018
  • Bekeken: 92 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.