Aangeboden: Vlot appartement in TORREVIEJA met zeezicht vanaf balkon en | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Vlot appartement in TORREVIEJA met zeezicht vanaf balkon en

Omschrijving:

UW appartement in Torrevieja en onze code: UWCASA-4237

Dit appartement in Torrevieja met uitzicht op zee ligt op maar 400 meter van het prachtige strand. Deze woning bestaat uit 2 tweepersoons slaapkamers, 1 badkamer met ligbad, een woon-eetkamer en een open keuken. En deze woning is geheel gerenoveerd en voorzien van airconditioning. Het terras is aan de voorzijde van het gebouw met een Oostelijke oriëntatie. Op 800 meter vindt u alle voorzieningen, zoals supermarkten, banken, apotheek, bars en restaurants. En op maar minuten lopen staat u aan de  prachtige zandstranden van Torrevieja. Deze woning wordt geheel gemeubileerd aan u verkocht als volgende eigenaar. Ja, dit is echt een koopje op een unieke locatie! Neemt u voor jullie bezichtiging en meer informatie contact met ons op?

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Oven, Radio CD, Balkon, Berging, Balkon, Zeezicht, Eerstelijns.

Dit appartement van 65 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost € 85.000,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt. 

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen. 

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Indien gewenst kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 85.000,00
  • Geplaatst op: 12-09-2018
  • Bekeken: 52 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.