Aangeboden: Slim penthouse in TORREVIEJA met prachtig zeezicht | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Slim penthouse in TORREVIEJA met prachtig zeezicht

Omschrijving:

UW penthouse in Torrevieja en onze code:UWCASA-4248

Penthouse met een prachtig uitzicht op de zee en de haven van Torrevieja, gericht op het zuiden. Deze woning ligt op korte afstand van de prachtige en gezellige boulevard Maritimo en de mooie haven van deze altijd boeiende stad. Op maar 200 meter afstand bevinden zich de zandstranden van Torrevieja. Voorzieningen zoals restaurants, bars, bank en winkels liggen voor u op loopafstand. Deze woning heeft een ruime lichte wooneetkamer, een aparte keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. En de totale woonoppervlakte bedraagt 90 m2. In het gebouw is een lift aanwezig. Een garage is apart verkrijgbaar voor € 15.000,-, en ligt op maar 130 meter afstand. Dit penthouse is leeg en dus direct door u te aanvaarden. Indien u meer informatie wilt, of een bezichtiging inplannen, neemt u dan even contact op met ons.

UW FACILITEITEN:Keuken, Garage (optie), Zeezicht, Eerstelijns.

Dit penthouse in Torrevieja van 90 m2, met 3 slaap en 1 badkamers, kost u € 129.000,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt. 

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Alsook Nieuwsbrieven met veel antwoorden op al uw vragen over een betrouwbare aankoop van uw woning onder de Spaanse zon.

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Indien gewenst kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 129.000,00
  • Geplaatst op: 21-09-2018
  • Bekeken: 101 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.