Aangeboden: Mooie villa in Moraira bij strand met zwembad in ruime tuin | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Mooie villa in Moraira bij strand met zwembad in ruime tuin

Omschrijving:

UW villa in Morairaen onze code: UWCASA-2588C

Deze mooie gelijkvloerse villa in Moraira ligt op een vlak perceel van 702 m2 in een rustige straat. En in een populaire zone van op maar 400 meter lopen van voorzieningen en een paar minuten rijden van het centrum en zandstrand.  Dit huis biedt u een lounge met open haard, keuken met ruime eethoek en glazen schuifdeuren naar het zwembad. Er zijn ook drie tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers, waarvan één met een eigen badkamer. Buiten vindt u als volgende eigenaar het zwembad met terras en barbecue en een gemakkelijk te onderhouden tuin. Wanneer zou u deze en vergelijkbare mogelijkheden met ons willen bezichtigen?

UW FACILITEITEN:Open haard, Terras, Barbecue, Zwembad privé

Deze villa in Moraira van 140 m2 op 702 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost € 285.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen. 

Op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Moraira

Moraira is een prachtig Spaans dorpje gelegen aan de zee tussen Calpe en Javea. Ook wel eens het Saint Tropez van Spanje genoemd. Er zijn vele gezellige pleintjes, terrasjes, barretjes, historische gebouwen en heerlijke restaurantjes. De Spaanse sfeer is hier goed te proeven: bezoekt u maar eens het oude kasteel van Moraira en de uitkijktoren die vroeger ter bescherming tegen zeerovers diende. Ook de imposante jachthaven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira, is een bezichtiging waard. Bij de visafslag haalt u in de ochtend uw eigen verse vis.

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 285.000,00
  • Geplaatst op: 04-11-2018
  • Bekeken: 151 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.