Aangeboden: Ruim penthouse in DENIA met terras bij golfbaan en zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Ruim penthouse in DENIA met terras bij golfbaan en zwembad

Omschrijving:

UW penthouse in Denia en onze code: UWCASA-XLS0202

Dit penthouse in Denia vindt u op de bovenste verdieping van een klein complex en heeft een terras van 14 m2 dat uitkijkt over de vallei richting de kustlijn. Deze woning is gebouwd in 2003 in een rustige en groene omgeving vlakbij de golfbaan. En biedt u als volgende eigenaar een hal, wooneetkamer met toegang tot het terras, open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Als bewoner u heeft tevens toegang tot een groot gemeenschappelijk zwembad. Deze en vergelijkbare mogelijkheden tonen we u graag zodra jullie ook kunnen.

UW FACILITEITEN:Zeezicht, Terras, Keuken, Zwembad gezamenlijk.

Dit penthouse van 74 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 130.000,-.

Op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Denia

Romeinse godin Diana. Het was namelijk hier dat de Romeinen een tempel aan haar hadden gewijd. Denia wordt gedomineerd door het op een heuvel gelegen kasteel. Dit van oorsprong Arabische fort herbergt een Archeologisch museum en biedt een schitterend uitzicht over de plaats. Langs de jacht en vissershaven loopt een gezellige, met palmbomen versierde, wandelpromenade. Hier bevinden zich talloze terrasjes, barretjes en restaurants waar men van de lokale visspecialiteiten kan genieten.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 130.000,00
  • Geplaatst op: 10-03-2019
  • Bekeken: 59 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.