Aangeboden: Zinderend Sri Lanka & Malediven | Hilversum | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | AziŽ | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Zinderend Sri Lanka & Malediven

Omschrijving:

Combineer een indrukwekkende rondreis over Sri Lanka met een heerlijke strandvakantie op de paradijselijke Malediven. 20-daagse reis v.a. €1874,-

www.wrc.nl

SRI LANKA

Volgens eeuwenoude verhalen zou in Sri Lanka met zijn witte palmenstranden en legendarische bergtoppen, het paradijs hebben gelegen. Geen enkel ander land heeft men zulke fraaie namen gegeven. In de oudheid sprak men van de Vijver van de rode lotusbloemen, van Lankadiva (‘eiland der goden’) en van Taprobane (‘koperkleurige land’). Ook Sri Lanka, de huidige officiële naam, heeft een poëtische betekenis: ‘stralend, mooi land’. Voor een rondreis bent u in Sri Lanka op de juiste plek. Het is een ontzettend afwisselend eiland. Elke vijftig meter verandert het aanzicht. Van strand tot tropisch woud en prachtige bergen. Een wildsafari is uiteraard een aanrader, er zijn veel zeldzame diersoorten. Sri Lanka is bovendien het enige land in Azië waar olifanten in het wild voorkomen. Een onvergetelijke rondreis kunt u combineren met een heerlijke strandverlenging. Onze rondreizen worden uitgevoerd op privé-basis d.w.z. u reist per auto / minibus met uw eigen Engelssprekende chauffeur / gids. Velen vonden dit in eerste instantie ‘eng’, want ‘wat moet ik met zo’n gids’. Echter, de ervaring heeft geleerd dat juist dit element heeft bijgedragen tot een werkelijk onvergetelijke vakantie. De chauffeur/gids is een gastheer die zijn land bij uitstek kent en inspeelt op uw wensen of voorkeuren. 

Hoogtepunten: 
- Pinnawella Olifantenweeshuis 
- Grottentempel van Dambulla 
- De rots van Sigiriya 
- De middeleeuwse stad Polonnaruwa 
- De tempel van Kandy 
- De koninklijke botanische tuinen 
- De theeplantages van Nuwara Eliya 
- Jeepsafari in Yala National Park 
- De VOC-geschiedenis in Galle 
- De stadstour in Colombo 

MALEDIVEN

Na deze schitterende rondreis wacht nog een nieuw hoogtepunt: Malediven. De 26 atollen die samen de Malediven vormen, liggen schuin onder Sri Lanka, midden in de Indische Oceaan. De twaalfhonderd eilanden vormen een verticaal ‘lint’ dat ‘staat’ op de evenaar. De Malediven is niet één van de goedkoopste bestemmingen, aangezien alles moet worden aangevoerd. Het is een bestemming voor degene die bereid is wat meer uit te geven aan een vakantie en op zoek is naar een exotische bestemming, waar men kan genieten van de rust, zon, strand en watersportmogelijkheden. 

Lange turkooize lagunes, schitterende koraaltuinen onder water, prachtige stranden en topaccommodaties. Dat is wat de Malediven haar gasten biedt. De Malediven bestaan uit de meest verbazingwekkende, tropische en verborgen eilanden op aarde. De eilandjes zijn als parelkettingen aan elkaar geregen en liggen in de Indische Oceaan. 

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-01-2014
  • Bekeken: 1578 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.