Aangeboden: Reis naar o.a. Myanmar, Borneo & Vietnam! | Amsterdam | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | AziŽ | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Reis naar o.a. Myanmar, Borneo & Vietnam!

Kenmerken:

Omschrijving:

TICO REIS CONSULT

Voor een prachtige reis 

op maat naar o.a. Myanmar, Borneo & Vietnam!

www.tico.nl / 020 7887777

Voor natuurliefhebbers is Borneo dé ultieme reisbestemming. De eeuwenoude jungle, paradijselijke stranden en het bijzondere dierenleven zijn de juiste ingrediënten voor een afwisselende en unieke reis.

Voor een onvergetelijke jungle ervaring reist u af naar het oerwoud van Danum Valley. Hier, maar ook in de mangrovejungle van Kinabatangan vindt u orang-utans, gibbons, neusapen en nog veel meer bijzonder wildlife. De sportieve reiziger klimt voor een spectaculaire ervaring naar de top van Mount Kinabalu, gelegen is het mystieke Kinabalu National Park. Voor de kust van Borneo ligt o.a. het paradijselijke eiland Lankayan. De wateren rondom Borneo kennen een spectaculaire onderwaterwereld. De duikliefhebbers mogen een bezoek aan de wereldberoemde duikspot Sipadan zeker niet overslaan. 

Het betoverende Myanmar heeft nog niet zo lang geleden haar deuren geopend voor het internationale toerisme en biedt de bezoeker een zéér unieke en authentieke Azië ervaring.

In Vietnam treft u een enorme diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden. Al vele jaren behoort Vietnam dan ook tot Tico's favorieten in Azië en dat is zeker niet voor niets!

In het noorden vindt u een prachtig hooggebergte met besneeuwde toppen en oogverblindende rijstterrassen in de omgeving van Sapa. U kunt heerlijk cruisen door het sprookjesachtige Halong Bay. Centraal-Vietnam is het culturele hart van het land met veel overblijfselen van de Cham cultuur en de keizerlijke stad Hue met haar rijke historie. In het zuiden treft u o.a. de vruchtbare Mekong rivierdelta. DeVietnamese keuken behoort tot de meest geraffineerde keukens van Zuidoost-Azië en haar eilanden en stranden bieden de ultieme locatie voor een ontspannen afsluiter!


De talloze tempels en pagodes, haar uiterst bescheiden en vriendelijke bevolking en zeer gevarieerde landschappenzullen een onuitwisbare indruk bij u achterlaten. Tico neemt u niet alleen mee naar de hoogtepunten als de tempels vanBagan, het Inle meer en Mandalay, maar laat u ook kennis maken met minder bezochte, ongerepte gebieden als Mrauk U, de noordelijke Shan staat en de zuidelijke Mon & Kayin staat. Sluit uw reis af aan de prachtige stranden van Ngapaliof een luxe cruise bij de Mergui archipel. Myanmar is een zeer bijzondere reisbestemming!


Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 14-11-2014
  • Bekeken: 492 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.