Aangeboden: Rondreis Andalusie - Luxe Boutiquehotels | Amsterdam | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Spanje | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Rondreis Andalusie - Luxe Boutiquehotels

Omschrijving:

8-daagse rondreis Andalusie, vanaf 1.285,- euro p.p.

Exclusieve rondreis door Andalusie met verblijf in lifestyle hotels in Sevilla, Cordoba en Granada inclusief stadstour Sevilla, flamenco show en romantisch diner.

Voor meer informatie:
www.nobeach-reizen.nl

Tel. 088 30 80 300
maandag t/m vrijdag 10.00 -18.00 uur

Programma Rondreis Spanje Andalusie.

Vanaf Malaga rijdt u per huurauto naar Sevilla waar u drie overnachtingen heeft in een traditioneel andalusisch huis met patio's. Dit tot boutiquehotel verbouwde huis is rustig gelegen op loopafstand van het oude centrum van Sevilla en heeft een eigen parkeergarage, restaurant, spa en zwembad met ligstoelen/lounge op het dakterras.

In Cordoba slaapt u vervolgens twee nachten in het Palacio del Bailio, een schitterend paleis dat tot boutiquehotel is omgetoverd. U vindt er elegant ingerichte kamers met alle gemak en comfort van deze tijd. Er zijn volop plekken om even te ontspannen of een koffie of glas wijn te drinken, zoals in de lommerrijke tuin, de patio's of in uw gerieflijke kamer. 


Uw hotel in Granada is eveneens een lifestyle hotel gevestigd in een 19e eeuws paleis. De kamers en openbare ruimtes laten nog iets zien van de rijke historie; het modern design is smaakvol en passend in het oude decor. U geniet bovendien van hedendaags comfort en persoonlijke service.


Inbegrepen bij deze exclusieve rondreis Spanje zijn een aantal extra's, te weten:
- één romantisch diner in het hotel van uw keuze met voorgerecht (tapas), hoofdgerecht (tasting menu van Andalusische gerechten) en nagerecht, koffie en water (wijn en andere drankjes zijn niet inbegrepen);
- Andalusische flamenco show in naar keuze Sevilla, Cordoba of Granada;
- Iberische Ham presentatie en snij demonstratie in Sevilla;
- de Al-Andalus pas bestaande uit
   a) een stadswandeling met gids (2,5 uur) door Santa Cruz en langs de monumenten van Sevilla
   b) toegang tot de moskee van Cordoba (Mezquita)
   c) begeleide tour van Alhambra en Generalife inclusief transfer hotel v.v.


Na het ontbijt op uw laatste reisdag vertrekt u naar Malaga waar u de huurauto inlevert bij de luchthaven voor u terugvliegt naar Amsterdam.


Programma in het kort.

Dag 1. aankomst Malaga, ophalen huurauto, naar Sevilla
dag 2. Sevilla
dag 3. Sevilla
dag 4. Sevilla - Cordoba
dag 5. Cordoba
dag 6. Cordoba - Granada
dag 7. Granada
dag 8. Granada - Malaga, huurauto inleveren & vertrek


Reisperiode.
Deze 8-daagse rondreis Andalusie Boutiquehotels is boekbaar voor de periode januari t/m december 2014.


Prijs.
vanaf 1.285,- euro p.p. in de maanden januari, februari, november, december 2015
vanaf 1.525,- euro p.p. in de maanden maart, april en september 2015
vanaf 1.425,- euro p.p. in de maanden juli en augustus 2015
vanaf 1.635,- euro p.p. in de maanden mei, juni en oktober 2015
uitgezonderd Spaanse feestdagen zoals o.a. Pasen


Wel inbegrepen in de reissom.
- Retourvlucht Amsterdam-Malaga v.v. (op basis van de goedkoopste tariefklasse en een- en terugvlucht op vrijdag), economy class all-in;
- 7 nachten incl. ontbijt in een tweepersoonskamer in Las Casas del Rey de Baeza (4*) in Sevilla (3 nachten), Palacio del Bailio (5*) in Cordoba (2 nachten en Palacio Los Patos (5*) in Granada (2 nachten);
- Autohuur 8 dagen (mini economy klasse), ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen;
- 1x romantisch diner in het hotel (naar keuze welk) met voorgerecht: tapas, hoofdgerecht: een tasting menu van Andalusische gerechten en nagerecht, koffie en water (wijn en andere drankjes zijn niet inbegrepen);
- Andalusische flamenco show in naar keuze Sevilla, Cordoba of Granada;
- een Iberische Ham presentatie en snij demonstratie in Sevilla;
- de Al-Andalus pas bestaande uit
   a) een stadswandeling met gids (2,5 uur) door Santa Cruz en langs de monumenten van Sevilla
   b) toegang tot de moskee van Cordoba (Mezquita)
   c) begeleide tour van Alhambra en Generalife inclusief transfer hotel v.v.
- Informatiepakket met o.a. reisgids Andalusie.


Niet inbegrepen in de reissom.
Maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard.


Accommodaties.
Tijdens deze Rondreis Spanje Andalusie verblijft u in de volgende door ons geselecteerde boutiquehotels.


Boutiquehotel Sevilla (4*): u verblijft in een traditioneel andalusisch huis met patio's en slechts 41 kamers. Dit tot boutiquehotel verbouwde huis is rustig gelegen op loopafstand van het oude centrum van Sevilla en heeft een eigen parkeergarage, restaurant, Bodyna spa en zwembad-solarium met ligstoelen/lounge op het dakterras. De services en inrichting zijn gericht op een onbezorgde lifestyle.


Boutiquehotel Cordoba(5*): u slaapt in het 16e eeuwse Palacio del Bailio, sinds 1982 een officieel Cultureel Monument: een schitterend paleis dat tot boutiquehotel is omgetoverd. Alles in dit hotel is er op gericht u een onbezorgd verblijf te bieden, van het welkomstdrankje bij aankomst (muntthee of een glas cava) tot de ingetogen persoonlijke service. De elegant ingerichte kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Hert restaurant biedt innovatieve en andalusische gerechten en er is een sfeervolle tapas bar voor de kleinere trek. Er zijn volop plekken om even te ontspannen of een koffie of glas wijn te drinken, zoals in de lommerrijke tuin, de patio's of in uw gerieflijke kamer. En na een bezoek aan de Bodyno Spa voelt u zich als herboren.


Boutiquehotel Granada (5*): een luxe lifestyle hotel gevestigd in een 19e eeuws paleis. De 42 kamers en publieke ruimtes laten nog iets zien van de rijke historie; het modern design is smaakvol en passend in het oude decor. U geniet bovendien van hedendaags comfort en persoonlijke service. Dit luxe boutiquehotel beschikt over een restaurant dat Andalusische specialiteiten serveert en een Bodyna Spa.


Vluchten.
Vanaf Amsterdam. Transavia verzorgt twee vluchten per dag. U kunt met Transavia ook vanaf Eindhoven (1x per dag) of Rotterdam Airport (1x per dag) vliegen.


Bijzonderheden.
Deze rondreis Spanje is tevens mogelijk met verlenging aan de kust of in het binnenland; hiervoor maken we graag een voorstel op maat.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 02-01-2015
  • Bekeken: 1069 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.