Aangeboden: Luxe treinreizen - The Royal Scotsman Classic Tour | Amsterdam | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Schotland | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Luxe treinreizen - The Royal Scotsman Classic Tour

Omschrijving:

The Royal Scotsman Classic Tour - vanaf 5.010,- euro p.p.
The Royal Scotsman neemt u mee door het schitterende landschap van de Highlands en langs romantische kastelen. De trein vertrekt vanuit Edinburgh richting Keith en via Kyle of Lochalsh naar Perth. De reis eindigt in Edinburgh.

Voor meer informatie:
www.nobeach-reizen.nl
Tel. 088 30 80 300
maandag t/m vrijdag 10:00 -18:00 uur

Programma.

Dag 1: Edinburgh - Keith
The Royal Scotsman vertrekt in het begin van de middag vanuit Edinburgh. De trein reist richting richting het noorden en passeert de prachtige brug ‘Forth Railway Brigde’, die ook wel wordt gezien als het achtste wereldwonder. Genietend van uw ‘afternoon tea’ vervolgt de Royal Scotsman haar weg door Fife en over de Tay Bridge. En na de stadjes Arbroath, Montrose en Aberdeen gepaseerd te zijn, arriveert u in het marktplaatje Keith. 's Avonds geniet u van een informeel diner. Overnachting aan boord.

 

Dag 2: Keith – Kyle of Lochalsh
Terwijl The Royal Scotsman het plaatsje Keith uitrijdt, geniet u van een heerlijk ontbijt. Het volgende landmarkt van deze reis Inverness, hoofdstad van de Highlands. In Muir of Ord gaat u van boord voor een bezoek aan de Glen Ord whisky distilleerderij. U wacht u een privé-rondleiding en natuurlijk gelegenheid om de whisky's te proeven. Terug aan boord wordt de lunch geserveerd terwijl u richting Kyle of Lochalsh rijdt over onbetwist één van Engelands mooiste route. Onderweg passeert u Loch Luichard en de Torridon Mountains. De trein klimt dan naar de top van de berg Luib en het Achnashellach Forest, daalst af naar Strathcarron en volgt de oevers van het prachtige Loch Carron. In Plockton heeft u tijd om het plaatsje te verkennen; maak een mooie boottocht om de wilde zeehonden te spotten, drink een whisky in het Plockton Hotel of dwaal door de straten van dit charmante stadje. De trein blijft 's nachts in Kyle of Lochalsh van waaruit u een prachtig uit zicht heeft over Loch Alsh naar het Isle of Skye. Formeel diner aan boord.

 

Dag 3: Kyle of Lochalsh – Boat of Garten
Na het ontbijt vervolgt The Royal Scotsman haar reis richting Dingwall, langs de Beauly Firth en over het noordelijk van Loch Ness gelegen Caledonian Canal naar Inverness. U vervolgt de reis verder zuidwaarts nar Carrbridge waar u van boord gaat voor een bezoek aan het romantische Ballindalloch Castle en haar mooie tuinen. Golfers kunnen een balletje slaan op de golfbaan; een uitrusting kunt u hier huren. Eindpunt van vandaag is Boat of Garten. Na het formele diner is er entertainment in het barrijtuig.


Dag 4: Boat of Garten - Perth
De dag begint met een excursie naar Rothiemurchus Estate waar u diverse activiteiten kunt ondernemen zoals kleiduifschieten, een wandeling onder leiding van een gids door het prachtige landschap of heerlijk ontspannen bij het haardvuur. U gaat terug aan boord van de trein in Kingussie. Tijdens de lunch reist u verder door Blair Atholl en Pitlochry naar Dunkeld vanwaar een bezoek aan Glamis Castle op het programma staat. Terug in Perth, het eindpunt voor vandaag, volgt een informeel diner aan boord


Dag 5: Perth - Edinburg
Na het ontbijt vertrek uit Perth. In de loop van de ochtend aankomst in Edinburg waar uw reis eindigt.


Vervoer op maat.
Graag regelen wij uw aansluitende vluchten of treinreis naar en/of vanuit Edinburgh inclusief transfers. Via bouwstenen kunt u om suggesties vragen.


Hotelarrangementen.
U kunt via de bouwstenen aangeven of u van ons voorafgaand en/of aansluitend in Edinburgh suggesties wenst voor hotels.


Reisperiode/vertrekdata 2015.

Vertrekmaand Datum April 20 Mei 11 - 17-21 - 25 Juni 1-15-22 Juli 1-5- 20 -26 Augustus 3-14-24 - 31 September 11 Oktober 5 - 12

Prijzen 2015
Classic Tour € 5.010,- Toeslag 2-pers.comp. voor alleengebruik € 3.006,-

 • Prijzen zijn per persoon bij verblijf in een 1- of 2-persoons compartiment
 • Annuleringskosten:
  Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:


  Niet inbegrepen in de reissom.
  Hotelovernachtingen in Edinburgh
  Vluchten/vervoer naar Edinburgh
  Transfers in Edinburgh

  Indien u wenst. maken wij hier een passend aanbod voor.


  Accommodatie.
  The Royal Scotsman, privé compartiment


  Vervoer.
  Vluchten naar Edinburg vanaf Amsterdam en Brussel

 • Alle maaltijden, wijnen, alle andere (alcoholische) drankjes en beschreven excursies tijdens de reizen met The Royal Scotsman zijn bij de prijs inbegrepen.

  Afwijkende reisvoorwaarden
  Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:

  Betaling: 
  bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan.
 • bij annulering t/m 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering vanaf 55 dagen t/m 21 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
 • bij annulering op 20 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

  Aansluitende vluchten per KLM
  KLM vliegt dagelijks meerdere keren tussen Amsterdam en Edinburgh waarvan enkele perfect aansluiten op de vertrek- en aankomsttijden van The Royal Scotsman. Wij zullen de vluchten van uw keuze graag reserveren. Desgewenst reserveren wij ook privé-transfers in Edinburgh tussen luchthaven en station.

  Wel inbegrepen in de reissom.
  4 overnachtingen in uw privé compartiment
  Alle maaltijden zoals aangegeven in het programma incl. alle drankjes
  Alle excursies zoals aangegeven in het programma
 • Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 31-03-2015
  • Bekeken: 830 keer
  • Kaart:(indicatie)

  Adverteerder

  Biedingen

  Op deze advertentie kan niet geboden worden.

  Exclusieve relatiebemiddelingen

  Exclusieve relatiebemiddelingen

  Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.