Aangeboden: La Granja de Antonio heeft de opzet van een karakteristieke Zuid-Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren | Bunnik | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Spanje | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: La Granja de Antonio heeft de opzet van een karakteristieke Zuid-Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren

Kenmerken:

Omschrijving:

Ligging

De ranch La Granja de Antonio ligt 30 minuten van vliegveld Malaga en het strand. De ligging is ideaal: op maar 5 autominuten van het dorpje Alhaurín el Grande, waar terrasjes, winkels en pleintjes elkaar afwisselen en dichtbij diverse uitdagende golfcourses. Een mooiere uitvalsbasis voor dagtochten is niet te bedenken. Je staat zomaar in Sevilla, in het Alhambra of op de beroemde brug van het bergdorp Ronda, met de oudste stierenvechters arena van Spanje!

Sfeer

La Granja de Antonio heeft de opzet van een karakteristieke Zuid-Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren. Hier heerst rust en het Andalusische landleven is ongerept. Zonovergoten dagen, heldere nachten en schitterende landelijke vergezichten. Een paradijsje op slechts 30 min. vanaf vliegveld Malaga!

De sfeer is rustig en gemoedelijk mede omdat La Granja de Antonio een kleinschalig complex is met slechts 10 vakantiewoningen. Een groot verwarmd zwembad met ligweide biedt de gasten van La Granja de Antonio alle ruimte. Het zwembad is tussen 1 november en 1 mei verwarmd zodat het hele jaar kan worden gezwommen.

In een aparte ruimte zijn wasmachines aanwezig die je kosteloos kunt gebruiken.

Kindvriendelijk

Het concept is zeer geschikt voor gasten met of zonder kinderen die de sfeer en omgeving zoeken van onze vrijstaande La Casita villa's maar dan met sociale contacten. Hier vier je vakantie tegen een zeer gunstige prijs en... je kunt, maar hoeft niet te koken!

Een speeltuin met o.a. klimrek, zandbak, jeu de boule, tafeltennis, volleybal en badminton maakt dat er zowel voor jonge als oudere kinderen hier wat te beleven valt.

Voor kleine kinderen is er een apart kinderbad van ca. 25cm diep. Er zijn diverse spellen en speelgoed aanwezig en rondom La Granja de Antonio is er veel ruimte waar kinderen zich naar hartenlust en zonder gevaren kunnen uitleven. Het zwembad is omheind zodat kleine kinderen veilig rond kunnen lopen zonder risico om in het water te vallen.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 23-02-2015
  • Bekeken: 390 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.