Aangeboden: Finca el Moralejo is door Zoover opnieuw uitgeroepen tot beste vakantiepark van Spanje | Bunnik | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Spanje | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Finca el Moralejo is door Zoover opnieuw uitgeroepen tot beste vakantiepark van Spanje

Kenmerken:

Omschrijving:

Ligging

Deze Andalusische burcht ligt 45 km ten westen van vliegveld Malaga. Het strand van Marbella en Mijas ligt op een uurtje rijden van hier. Alle dagelijkse levensbehoeftes zijn te koop in het pittoreske witte dorpje Alozaïna dat op 1,5 km afstand ligt.

Sfeer

Finca el Moralejo is het beste medicijn tegen stress. We noemen het “El Arte de Vivir”, De Kunst van het Leven. Hier heerst de rust van het oude Spanje. De drukte van de overbevolkte Costa del Sol lijkt ver verwijderd, terwijl je met de auto toch in een uur op het strand van Marbella staat!

De herbouwde burcht op Moralejo ligt aan de rand van het door UNESCO beschermde natuurgebied Sierra de las Nieves, temidden van uitgestrekte heuvels met olijf- en fruitbomen. Het totale terrein van Finca el Moralejo omvat maar liefst 22 ha grond en kijkt uit over de ongerepte natuur van het Spanje van weleer. Het is dat Don Quichote in La Mancha leefde, anders zou hij hier zo voor de poort kunnen staan!

Persoonlijke ontvangst

De Nederlandse eigenaren, Peter en Nice houden van persoonlijk contact met hun gasten. De ontvangst is warm en hartelijk, je merkt aan alles dat ze er plezier in hebben om het gasten naar de zin te maken. Zowel Peter als Nice zijn uitstekende koks en als je wilt, maken zij voor het avondeten dagelijks de lekkerste dingen voor je klaar. Wanneer je je niet over het ontbijt wilt bekommeren kan je ’s morgens ontbijten in het kleinschalige restaurant op het terrein. Natuurlijk kun je ook zelf koken in je eigen woning. Voor vragen en problemen staan zij 24 uur per dag voor u klaar.

Samen en toch privé

Finca el Moralejo is ruim van opzet. Op een deel van het terrein zijn op enige afstand van elkaar 4 villa’s en een burchttoren met 3 appartementen gebouwd zodat iedereen zijn rust en privacy heeft. De woningen zijn volledig ingericht en iedere woning heeft een eigen keuken en buitenterras met tuinmeubilair. Gezamenlijk beschikken ze over o.a. een zwembad met terras, een buitenbar/restaurant, speeltuinen en een wasmachine.

Kinderen

Op en direct rond het terrein is voor kinderen veel te beleven. Voor de kleintjes is er een speeltuin met o.a. speelgoed, een zandbak, een schommel, kinderfietsjes en natuurlijk het zwembad. Oudere kinderen kunnen ook zwemmen in de Rio Grande die ligt op loopafstand van hier, mountain biken door de heuvels, voetballen op het speelveld en tafeltennis, basketball of jeu de boules spelen met vriendjes. Ook zijn er diverse spelletjes aanwezig. Wanneer de kinderen slapen zijn voor de avonduren babyfoons beschikbaar zodat je zelf onbekommerd buiten kunt genieten van een zwoele zomeravond.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 23-02-2015
  • Bekeken: 521 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.