Aangeboden: Paasarr: 1 nacht/ontbijtbuff/4-gangendiner | Appingedam | Binnenland | Vakanties & Reizen | Groningen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Paasarr: 1 nacht/ontbijtbuff/4-gangendiner

Kenmerken:

Omschrijving:

Omgeving

Flora, fauna en de elementen
Het Landhuis van Ekenstein ligt in een prachtig park in Engelse landschapsstijl, in 1827 aangelegd door Lucas Pieter Roodbaard. Landgoed Ekenstein is ongeveer 13 hectare groot. Het Damsterdiep dat erlangs stroomt en de rijkdom aan flora en fauna staan garant voor uren wandelplezier. Over de smalle weggetjes langs het water en door kleine, oude dorpjes kunt u in de omgeving ook heerlijk fietsen. De kilometers die u in de zomer kanoënd kunt afleggen, zijn in de winter te schaatsen…. Onze arrangementen bieden de mogelijkheid de prachtige omgeving te verkennen.

Cultuur
Bent u meer een cultuurmens? De geschiedenis van het landgoed en die van de omgeving zal u verrassen. Appingedam bestaat bijvoorbeeld al ruim achthonderd jaar. De Nicolaikerk stamt uit 1225; in 1630 is daar het Raadhuis aangebouwd. De stad is gebouwd om verschillende riviertjes heen en heeft veel pittoreske doorkijkjes, waarin de bekende ‘hangende keukens’ goed tot hun recht komen. In het centrum kunt u gezellig winkelen of een bezoek brengen aan Museum Stad Appingedam. Over de geschiedenis van landgoed Ekenstein vindt u meer informatie op onze site, maar naast Ekenstein kunt u nog veel andere landhuizen (“borgen”) in de nabije en wijde omgeving bezichtigen.

Voor cultuur op grotere schaal en (moderne) kunst bent u binnen twintig minuten, met de trein of de auto, in hartje Groningen. Ons "Verwenarrangement" is hiervoor een gerieflijk uitgangspunt.

Landgoed Ekenstein heeft 28 ruime hotelkamers. Een gedeelte daarvan in het historische landhuis; een ander gedeelte in de moderne nieuwbouwvleugel. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van de geneugten van deze tijd: bad en/of douche, toilet,minibar, telefoon, broekenpers en televisie. Op elke hotelkamer kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Voor aanvullende wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Zij stellen alles in het werk om uw verblijf tot een bijzondere ervaring te maken.

"La Belle Epoque"

U kunt bij ons culinair genieten van een à la carte lunch of diner in diverse stijlvolle, authentieke ruimtes van het landhuis.

Onze koks bereiden graag uw keuze uit ons ruime aanbod van specialiteiten uit de Franse keuken, of kies uit een van onze fameuze Ekenstein-klassiekers.

Mocht u een aangepaste maaltijd (glutenvrij, lactovegetarisch, etc.) wensen, dan kunt u dit tevoren aan ons doorgeven.

Als u verzekerd wilt zijn van een tafel, raden wij u aan te reserveren.

Kom klassiek dineren in restaurant ‘La Belle Epoque’ op Landgoed Ekenstein in Appingedam!

Momenteel hebben we een mooi Paasarrangement:

Paasarrangement

 • 1 overnachting met ontbijtbuffet
 • 1 maal een vier-gangen diner
 • € 79,50 p.p
 • Informatie

  • Prijs: € 79,50
  • Geplaatst op: 02-03-2015
  • Bekeken: 3057 keer
  • Kaart:(indicatie)

  Adverteerder

  Biedingen

  Op deze advertentie kan niet geboden worden.

  Exclusieve relatiebemiddelingen

  Exclusieve relatiebemiddelingen

  Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.