Aangeboden: Mindfulnesstrainingen in De Pijp, Amsterdam | Amsterdam | Cursus / Workshop | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Mindfulnesstrainingen in De Pijp, Amsterdam

Kenmerken:

Omschrijving:

Nieuwe mindfulness trainingen vanaf 22, 23 en 24 april, voor volwassenen en kinderen.

in deze training staat het ontwikkelen van opmerkzaamheid of aandacht centraal. Je krijgt een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt waarmee je stap voor stap leert, met mildheid en vriendelijkheid, te observeren wat zich aan je voordoet. Zonder daarover te oordelen of het meteens te willen veranderen. Als je minder in beslag wordt genomen door drukke, soms malende gedachten, word je je meer bewust van wat zich concreet op dit moment afspeelt. Zowel in jezelf als om je heen. Er komt dan meer ruimte om, ook in stressvolle situaties, te handelen vanuit rust en helderheid. En meer plezier en energie om te genieten van de kleine dingen van het leven.
De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ca 2,5 uur en een oefendag ter verdieping van de wekelijkse bijeenkomsten. Inbegrepen zijn 4 oefen cd's, een informatie map, intakegesprek en nagesprek. Daarnaast kun je altijd bellen als je tegen iets aanloopt.

Voor kinderen:
Ook een kinderhoofd kan vol zitten met lastige gedachten en gevoelens. Tijdens de cursus leren de kinderen hun aandacht te stabiliseren, te richten en te verplaatsen. Ze krijgen handvaten aangereikt om contact te maken met hun binnenwereld, zonder er meteen over te oordelen of door meegesleept te worden. Met moeilijke en lastige gedachten en gevoelens maar ook met mooie en ontspannen innerlijke ervaringen. Hierdoor krijgen ze meer contact met wie ze wezenlijk zijn.
Het programma bestaat uit 8 wekelijkse sessies van een uur, met  rustige aandacht- en ontspanningsoefeningen maar ook met dynamische oefeningen zoals actieve waarnemingsspelletjes, yoga oefeningen, geleide meditaties, zang, dans en massage. De kinderen worden zich zo op speelse manier bewust van hun lichaam, hun geest en hun unieke kwaliteiten en eigen functioneren.

Overweeg je een training?
Regelnmatig geef ik introductieworkshops, waarin je aan de hand van meer informatie en enkele oefeningen uit de training kennismaakt met de trainer. Maar je kunt ook een afspraak met me maken voor een gratis individueel kennismakingsgesprek.

De prijs voor de volwassen training is € 425, incl  4 oefencd's, informatiemap, stiltedag en gratis individueel intakegesprek.

De prijs voor de training voor kinderen is € 185 incl werkmateriaal.
Mocht de prijs een obstakel voor je zijn neem dan contact met me op.

De trainingen worden gegeven door Cecile Mertens.
Ervaren en gecertificeerd mindfulness trainer en yogadocente,voor volwassenen zowel als kinderen, en lid van de beroepsvereniging VMBN.
Zij heeft een achtergrond als danseres en choreografe met optredens in binnen en buitenland, en met leservaring in dansimprovisatie aan kinderen en volwassenen. Daarnaast heeft zij sinds 15 jaar een eigen praktijk waarin zij massage, lichaamswerk en gesprekstherapie combineert. Van jongs af aan heeft zij zich verdiept in allerlei vormen van zelfontplooiing, bewustwording en spirituele verdieping, waaronder ook meditatie en yoga.

Voor meer informatie en/of aanmelding neem gerust contact::
Cecile Mertens
www.mindfulpresence.nl

tel 0613033881

Informatie

 • Prijs: Zie omschrijving
 • Geplaatst op: 11-04-2015
 • Bekeken: 604 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.