Aangeboden: Complete responsive website 455 euro complete met tekst overname en design aanvulling | Spijkenisse | Diversen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Complete responsive website 455 euro complete met tekst overname en design aanvulling

Kenmerken:

Omschrijving:

Website voor B2C en B2B Waarom een Website van C.S.M. Computer Service?

    Makkelijk te beheren
    Uitbreidbaar via plugins
    Vele thema’s beschikbaar
    Zoekmachine vriendelijk
    WordPress specialisten
    Online marketing integratie
    Razendsnel online

Bent u toe aan een nieuwe marketingsite, die ook makkelijk te beheren is? U wilt snel een actie- of campagnesite realiseren om op een marktbeweging in te spelen? U wilt eenvoudig functionaliteiten kunnen toevoegen? Dan bent u op zoek naar een website van C.S.M. Computer Service.

Deze website is een platform gefocust op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Er wordt dagelijks wereldwijd door talloze mensen gewerkt aan de ontwikkeling van uw nieuwe site, waar uiteindelijk u als gebruiker van profiteert. Ook worden er ontzettend veel thema’s en plugins voor deze website aangeboden wat de mogelijkheden bijna onbeperkt maakt.

Website uitbreidingen

Door de vele thema’s en plugins is er veel mogelijk. Onze specialisten nemen graag de mogelijkheden van een website (marketing website) met u door. Op deze manier krijgt u een website helemaal naar wens, zowel visueel als qua functionaliteit. Tevens wordt er samen gekeken welke plugins en tools van waarde zijn voor uw website. De website is SEO vriendelijk

Een website is van nature zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk). Dit is een groot pluspunt want u kunt immers nog zo’n mooie website hebben maar zolang er geen bezoek op komt zult u geen resultaten behalen. Met een website trekt u snel relevante bezoekers om deze op uw website te laten converteren.

Uiteraard staan onze online marketing specialisten daarbij klaar om u te helpen met het behalen van online succes! Zij kennen alle e-Marketing tricks en trucs en zijn bovendien zeer goed thuis in deze extra optie.

Bel of mail ons wij staan u graag tewoord.

Met vriendelijke groet,

Het Creatieve Team van C.S.M. Computer Service

Informatie

 • Prijs: € 455,00
 • Geplaatst op: 17-04-2015
 • Bekeken: 563 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.