Aangeboden: Workshops babygebaren in Noord-Holand | Heiloo | Cursus / Workshop | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Workshops babygebaren in Noord-Holand

Kenmerken:

Omschrijving:

Een gesprek aangaan met je baby onmogelijk? Nee hoor! Vanaf ongeveer 6 tot 8 maanden is het mogelijk om met je kindje te kletsen.

Wij gebaren meerdere keren per dag, eigenlijk onbewust, soms om kracht bij te zetten bij wat je zegt. Waarom zou je niet gaan gebaren met je kindje?

Het 1e gebaar wat je je kindje (waarschijnlijk onbewust) leert is zwaaien. En bij hiephiephoera doet je kindje zijn beide armpjes in de lucht. Maar daarbij hoeft het niet te blijven. Hoe makkelijk zou het zijn als je kindje kan aangeven dat hij met zijn bal wilt spelen of met zijn autootje. Of een boekje wilt lezen. En ons leven wordt een stuk makkelijker als je kindje kan aangeven of hij wat te drinken of te eten wilt. Gebaren met je kindje biedt uitkomst!

We gaan nog een stap verder. Hoe zou het zijn dat in plaats van “die, die, die” te roepen naar het fruit op de fruitschaal en jij de appel, peer, banaan of manderijn aanwijst, je kindje gewoon kan duidelijk maken dat hij een appel wilt. Of dat hij wilt slapen, of een vieze luier heeft. Hoe zou het voor jullie beiden zijn wanneer jullie een fietstochtje maken en je kindje je duidelijk maakt wat hij allemaal ziet. Je zult verbaasd zijn hoe opmerkzaam zo’n kleintje al is. Hoe leuk is het dat je dan meer over dat onderwerp kan vertellen. Het versterkt jullie unieke band, het geeft je kindje zelfvertrouwen en het voorkomt jullie beiden een hoop frustraties en miscommunicatie. Dit “praten” doe je door te gaan gebaren met je kindje.

Ukkietaal geeft workshop bij je thuis, of in Heiloo. De verschillende workshops staan beschreven op de website http://ukkietaal.nl/workshops-gebaren-met-je-baby/ 

Ook workshops op maat zijn bespreekbaar. Denk aan workshops voor bijvoorbeeld gastouders.

Informatie

 • Prijs: Zie omschrijving
 • Geplaatst op: 01-05-2015
 • Bekeken: 957 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.