Aangeboden: Welkom bij West Algarve Golf. | Breda | Vakanties & Reizen | Golf vakanties | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Welkom bij West Algarve Golf.

Kenmerken:

Omschrijving:

Persoonlijk advies aan huis!


Dé Golfreisconsulent  van West Algarve Golf komt naar je toe.

Wij breiden onze activiteiten uit met deze nieuwe persoonlijke service… Persoonlijk, professioneel en vrijblijvend advies aan huis. Bel Peter 06.53483992.


In één slag je complete golfvakantie geregeld

Golfen in Portugal klinkt als ontspanning. Maar door de vele aanbieders op internet zie je soms door de bomen het bos niet meer. Waar moet je heen? En wat is goed? Zelf alles uitzoeken kan, maar is nog wel een hoop gedoe.

Behoefte aan snel en goed advies?

Wij komen vrijblijvend thuis bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.  Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welk gebied, hotel of appartement het meest geschikt is. Én natuurlijk op welke golfbanen jouw uitdaging ligt. Sluit het aan bij je wensen? Dan kunnen wij dit ook voor je regelen. 

Leren golfen

Wil je graag op golfvakantie in Portugal, maar kun je nog niet golfen? Of wil je aan je handicap werken? West Algarve Golf werkt alleen met Nederlandse golfprofessionals, in kleine groepen, om snel en op een ontspannen manier te leren golfen. Kijk hier voor meer informatie overleren golfen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van leren golfen ofgolfreizen,  Neem dan direct contact met ons op! Of meld je aan voor onze NIEUWSBRIEF aan de rechterkant van deze pagina.

Uiteraard betaal je bij ons géén reserverings - en of boekingskosten!

Wij staan voor financiele zekerheid en zijn aangesloten bij VvKR te vergelijken met ANVR, GGTO te vergelijken met SGR en de IAGTO. klik voor informatie op Garantie in de hoofdbalk.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 04-05-2015
  • Bekeken: 643 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.