Aangeboden: Dating Oost | Almelo | Relaties en Kennismaking | Bemiddeling | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Dating Oost

Kenmerken:

Omschrijving:

Persoonlijke bemiddeling

DatingOost draagt het Singles Keurmerk van de BrancheVereniging (BVSK). 

Persoonlijke dating via DatingOost

Wij zijn Dating Oost, een relatiebureau dat zich uitsluitend richt op alleenstaande senioren boven de 50 jaar uit Oost-Nederland! 
Wat is persoonlijke bemiddeling via een relatiebureau en wat kun je als single verwachten?

Wanneer je geen zin hebt om via de computer op zoek te gaan naar een nieuwe partner ben je bij DatingOost aan het goede adres. Wij zoeken voor jou de juiste partner die bij je past; dit doen wij discreet en deskundig. Al meer dan elf jaar bemiddelt eigenaresse Getty Schepers tussen singles die graag weer een betrouwbare, serieuze relatie willen. En vele, vele succesverhalen zijn je voor gegaan.

Jarenlange ervaring in persoonlijke bemiddeling 
Tijdens het intakegesprek leren wij je kennen. Wie ben jij, hoe zag je leven eruit, wat hoop je voor de toekomst te vinden, hoe is je contact met familie en kinderen, werk je (nog), hobby’s, noem maar op. Je maakt eventuele wensen kenbaar ten aanzien van een nieuwe relatie. Elk mens is anders, zo ook elke relatie. Daarom is dit persoonlijke gesprek zo belangrijk. Zo'n kennismakingsgesprek duurt gauw twee uur. We maken samen een profielschets, dit hoef je niet alleen te doen. We nemen alle tijd voor je. Persoonlijk contact tussen jou en de consulent is belangrijk. Zij maakt nl. de keuze voor jouw partnervoorstellen. Jarenlange ervaring gaat hier aan vooraf. En de resultaten zijn hier ook naar. Maar garanties zijn er nooit. Niemand kan voorspellen of twee mensen elkaar leuk vinden… Jij niet, wij ook niet.

We zoeken iemand die qua niveau bij je past. Nogmaals, ieder mens is anders en uniek.

Partnervoorstellen 
Na deze procedure ontvang je gedurende een jaar de partnervoorstellen via de post op je deurmat, in een witte envelop. Je postbode ziet niet wie jou post stuurt. 
Gezamenlijk met je partnervoorstel maak je een afspraak om te kijken of er een klik is tussen jullie. Dit weet je niet binnen anderhalf uur. Hier gaan meerdere afspraakjes aan vooraf. Wanneer na de diverse dates blijkt dat er geen match is, gaan wij op zoek naar de volgende kandidaat. Hoe simpel kan het zijn.

Taboe is verdwenen

Gelukkig is met het verstrijken van de jaren de taboesfeer een beetje verdwenen rondom het bemiddelen in de liefde voor twee mensen. Tijdens je inschrijving zul je verschillende mensen ontmoeten, waaronder misschien de liefde van je leven, maar ook ontmoet je nieuwe vrienden en kennissen op deze manier. Het is een periode van een jaar. Deze tijd heb je ook nodig om de liefde te vinden. Met de een ga je een paar weken om, met de andere date je een paar maand. Het heeft tijd nodig. Liefde is niet te sturen. Saillant detail; het kán echt, je kunt tijdens je allereerste date stapel verliefd worden.

Daten in Oost-Nederland

Ben je voor je werk gebonden aan het oosten van het land, of ben je geboren en getogen in Oost-Nederland? Je wil niet verhuizen voor een relatie, maar je wil liever gewoon iemand uit je eigen buurt? Dan kies je voor een bureau dat alleen in Oost-Nederland opereert, DatingOost. Voor velen een uitkomst horen wij dagelijks. Wanneer je een goede familieband hebt, al je vrienden wonen hier, je kinderen, je hele verleden ligt in het oosten, dan blijf je toch hier. Dat is logisch. Je hebt geen zin om te verhuizen. En dat begrijpen wij. Bij ons zoek en vind je misschien die ene leuke man of vrouw uit je eigen regio. 

Leeftijden

Persoonlijke dating voor singles van 50 tot 80 jaar. Geen taal- of cultuurverschillen, maar gewoon iemand uit je eigen streek. Iemand die misschien geen dialect spreekt, maar het wel verstaat. Iemand met wie je een afspraakje kunt maken zonder er eerst uren voor te hoeven reizen! Niet, omdat je even samen koffie wilt drinken, een uur in de file moet staan. We weten waar we over praten. Lees onze succesverhalen. Persoonlijke dating via DatingOost werkt!

Wij nodigen je uit voor een eenmalig intakegesprek en de rest gaat via de 'ouderwetse' post of de telefoon.

Neem gewoon die stap en bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie!

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 09-05-2015
  • Bekeken: 809 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.