Aangeboden: Fotocoaching | Amsterdam | Opleidingen en cursussen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Fotocoaching

Kenmerken:

Omschrijving:

Wil je serieus aan de slag met fotografie? Wil je je eigen stijl ontwikkelen of ontdekken of je van je hobby je werk wilt en kunt maken? Kies dan voor fotocoaching met fotograaf en fotografie-instructeur Anton Harfst.


Samen met Anton maak je een stappenplan. Je krijgt uitgebreide feedback op je foto’s en specifiek op jou afgestemde opdrachten. Jullie bespreken regelmatig de foto’s en je voortgang. Je kunt kiezen voor coaching op basis van een uurtarief, maar bijvoorbeeld ook voor een intensieve coaching van 3-4 maanden of een traject van ongeveer een jaar. Je bespreekt de foto’s en jouw ontwikkeling op de manier die jij prettig vindt: samen om de tafel, via de telefoon of per mail. 

 

Kijk voor meer informatie op de Photothema website of neem contact op met Anton - anton@photothema.com.

 

Feedback op je foto’s

Fotograaf geeft op eigen wijze feedback: hij bekijkt een serie foto’s van je en zal enkele van die foto’s bespreken die wat hem betreft exemplarisch zijn voor de hele reeks. Hierdoor kun je snel ontdekken wat je sterke en je zwakke punten zijn.

Voor het krijgen van feedback op je foto’s plaats je ze op een van de volgende sociale media, waarbij je foto’s en de feedback erop kunt afschermen van het algemene publiek. Je kunt zelf beslissen wie met je foto’s en de bespreking ervan meekijkt.Opsturen via WeTransfer kan ook. Je ontvangt dan het commentaar op je foto’s terug via de mail.Individuele workshops op maat met korting

Het kan zijn dat je naar aanleiding van de fotocoaching tot de ontdekking komt dat je behoefte hebt aan een of meer aanvullende individuele workshops, bijvoorbeeld om je edit-vaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt 15% korting op deze workshops tijdens de coachingsperiode. Je betaalt dan voor een workshop van een dagdeel € 119 (normaal €140) en € 190 voor een hele dag inclusief lunch (i.p.v. € 225).

 

Prijzen fotocoaching

Per uur: € 37,50
Kwartaaltraject: € 375
Jaartracect: € 750

Informatie

 • Prijs: € 750,00
 • Geplaatst op: 08-06-2015
 • Bekeken: 1237 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.