Aangeboden: Hotel Restaurant De Linde | Vijlen | Binnenland | Vakanties & Reizen | Limburg | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Hotel Restaurant De Linde

Kenmerken:

Omschrijving:

"Wie sjoen os Limburg is"


In het geweldige Limburgse zuiden vindt u een grandioze variëteit aan de mooiste wandel en fietsroutes die onze streek rijk is. U wordt dwars door prachtige uitzichten en eindeloze vergezichten geloodst.

Naast die heuvelachtige landerijen vindt u ook een verscheidenheid aan gezellige bourgondische horecagelegenheden waaraan zuid Limburg zo rijk is.

Tijdens een van de vele wandeltochten, die door het heuvelland voeren, komt u al snel tot de conclusie, dat de serene rust een goede oppepper is.

Omdat er tientallen kilometers aan wandelroutes zijn is de uitdaging groot om iedere keer opnieuw de geweldige natuur te ervaren. In het Vijlenerbos is de kans groot dat U getuige mag zijn van andere schoonheden die Vijlen rijk is. Want dassen, herten en everzwijnen zijn nog in grote getale medebewoners van dit prachtige gebied.

Bij een knapperend haardvuur en onder het genot van een van de vele Limburgse streekproeverijen ervaart u de intense rust en overweldigende schoonheid van het gastvrije Limburgse land.

Hier smaakt het Limburgse bier nog zoals bier bedoeld is.

Ongeacht de tijd van het jaar vertoont het landschap telkens weer een kleurig palet waar men nooit genoeg van krijgt. En op de fiets of scooter beleeft men het heuvelland weer vanuit een geheel ander andere benadering. Het wordt een uitdaging om ook de volgende heuvel te beklimmen en daar aan de andere kant te genieten van de oneindigheid van zuid Limburg.

Een paar dagen in het diepe zuiden voelt al snel als een paar weken vakantie.

Omdat ook wij de schoonheid van het zuid Limburgse heuvelland waarderen is het voor ons een uitdaging om u zo optimaal mogelijk van het Bourgondische en gezellige Limburg te laten genieten. Daarom hebben wij voor u een aantal uitgebalanceerde arrangementen samengesteld, waardoor er voor U zoveel mogelijk tijd overblijft om van alles wat Limburg te bieden heeft optimaal gebruik te maken en vooral ten volle van te genieten.

 

Kom gezellig van onze omgeving genieten !!


Rob en Wieteke de Regt

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 07-05-2013
  • Bekeken: 526 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.