Aangeboden: Veiling Alkmaar | Alkmaar | Veilingen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Veiling Alkmaar

Kenmerken:

Omschrijving:

Veiling “ALKMAAR” is in 1980 begonnen als veilinghuis “Oude Gracht” gevestigd aan de gelijknamige gracht in de binnenstad van Alkmaar.
Na een verhuizing in 2001 naar de Phoenixstraat op het bedrijventerrein Overdie is onze naam gewijzigd in Veiling “ALKMAAR”.

Ooit begonnen als een éénmansbedrijf is Veiling “ALKMAAR” uitgegroeid tot een bedrijf met, naast veilinghouder Randy Schiff  twee vaste medewerkers.
Petra de Roo voor de administratie en voor gouden en zilveren voorwerpen en sieraden en Henk Beijers als algemeen medewerker.

Wij verzorgen tweemaandelijks een Kunst- Antiek- en Inboedelveiling.
Gebleken is dat wij hiermee in een grote maatschappelijke behoeft voorzien, niet alléén voor de regio Alkmaar, maar ook voor een groot gedeelte van de Randstad.
Wij zijn een regionaal veilinghuis met inmiddels een landelijke bekendheid, waarbij wij een laagdrempelige uitstraling en een informele sfeer nastreven.
U vindt bij ons waardevolle Kunst en Antiek, maar ook leuke curiosa en inboedelgoederen afkomstig uit o.a. nalatenschappen.

Vijf keer per jaar hebben wij een weekend kijkdagen op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, waarna wij vanaf de daarop volgende dinsdag een week lang veiling houden. Elke zitting begint ’s avonds om 19.00 en op onze kijkdagen en via de veilingcatalogus kunt U zien welke kavels op welke avond geveild worden.
De veiling vindt plaats onder ambtelijk toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

Wij verwijzen naar onze Algemene Voorwaarden bij aankoop van goederen.


Voor inbreng van goederen zijn wij dagelijks op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend en zaterdags van 11.00 tot 15.00 uur.
In de maand augustus zijn wij op zaterdag gesloten.

Voor vrijblijvende taxaties kunt U dagelijks zonder afspraak bij ons terecht. Ook kunt U digitale foto’s ter beoordeling aan ons e-mailen.
Voor meubilair, omvangrijke zaken en o.a. inboedels taxeren wij ook aan huis en eventueel transport van goederen is voor onze rekening.

Wij verwijzen naar onze Algemene Voorwaarden bij verkoop van goederen.

Wij heten u van harte welkom op onze veiling,
Randy Schiff,
veilinghouder

Informatie

 • Prijs: Zie omschrijving
 • Geplaatst op: 22-06-2015
 • Bekeken: 863 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.