Aangeboden: Man (70) zoekt vrouw - Overijssel | Almelo | Relaties en Kennismaking | Man zoekt Vrouw | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Man (70) zoekt vrouw - Overijssel

Kenmerken:

Omschrijving:

Hieronder een kleine greep uit de cliënten van Dating Oost, erkend lid van de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus BVSK. Op de hoogte blijven van singlescafe's, georganiseerd door DO? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief van Dating Oost.

Contactadvertentie:
Man 73 jaar, woonachtig in de buurt van Hengelo (ov). Lengte 1.80m. Vader van 2 en opa.
Beroep:  ondernemer, technoloog en werktuigbouwkundig ingenieur. Al meer dan 10 jaar gescheiden. Wie is hij? Hij vindt zich aan de ene kant wel een makkelijke man.
"Aan de andere kant kan ik na heel lang alles aanzien ook ‘ploffen’ en denk dan, ‘weg ermee’. Ik kan wel veel van anderen hebben. Ik was denk ik een te makkelijke en meegaande man voor m'n personeel. Denk dat ik ook wel iets dominerend ben. Ben een doorzetter. Maar ook wel eigenwijs in bepaalde mate. Ik lees graag; geschiedenisboeken, streekromans en vakliteratuur.
Kat-uit-de-boom-kijker, ja. Maar dat is Twents. Bewegen? Ik fiets met iemand die een elektrische fiets heeft (ik niet), dus ik trap heel hard.. Wat doe ik zoal door de week? Ik houd m’n huis en tuin zelf op orde. Wikkel  ‘lopende zaken’ af. Doe de administratie van het vermogensbeheer. Eén keer per 14 dagen komt er een dame om te strijken. Vakantie: beetje cultuur opsnuiven in de binnenlanden. Wil wel 1,5 uur naar het strand, maar niet de hele dag nietsnutten. Kleding: jeans, colbert, 3-delig. Rook niet meer sinds een jaar. Drink bier. Postuur: buik. Kan hartstikke goed koken. Kan goed dansen; ga soms naar een dansavond.
Partnerwens: Niet te overheersend. En niet te oude dame. Afstand is niet echt een bezwaar.

Hebben we je interesse gewekt? Bel naar DatingOost. Misschien ben jij wel diegene die deze man zoekt.
Dating Oost 0546-492899
www.DatingOost.nl

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 31-07-2015
  • Bekeken: 1174 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.