Aangeboden: De Gier Maritiem | Enkhuizen | Watersport & Boten | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: De Gier Maritiem

Video

Kenmerken:

Omschrijving:

De Gier Maritiem is een kwalitatief hoogwaardige scheepswerf voor zowel kleine- als middel groot en zins kort ook voor grote motor- en zeiljachten.

De Gier Maritiem specialiseert zich in het aanbieden van een totaalpakket aan diensten. Alle facetten van scheepsonderhoud zijn te vinden op één adres, waardoor de boten maar 1 keer uit het water moeten worden gehaald met de (nieuwe) 100-tons lift voor schepen tot 30 meter.

Eveneens biedt De Gier Maritiem binnen- en buitenstalling op het terrein van 12.500 vierkante meter. De gedetailleerde aanpak met nadruk op kwalititeit en persoonlijke dienstverlening, zorgen voor een gestage groei van het bedrijf.


De Gier Maritiem, een familie bedrijf

Gerrit de Gier begonnen uit persoonlijke interesse In 1992 met De Gier Jachtbouw in Hoorn. Daarvoor was hij 25 jaar lang zeer succesvol met een bedrijf in ‘schaarliften’ en kraanreparaties dat hij op 49-jarige leeftijd verkocht. Op zoek naar een nieuwe uitdaging bouwde hij een reeks schepen, waarvan de bekendste de Gier Tjalk 1800 is.

In 1996 verhuisde het bedrijf naar een stuk grond in Enkhuizen. Als groot voordeel had deze locatie dat het aan het water (Markermeer) gelegen lag – bij de vorige werkplaats moest elke boot via een tractor over de dijk worden gereden

Henk was werkzaam in de weg-en waterbouw als kraanmachinist en is sinds zijn 23e ondernemer. Met zijn no-nonsense attitude en gedegen mensenkennis heeft hij een zeer succesvolle organisatie in scheepsonderhoud opgericht. Zijn visie is dat iemand die hard heeft gewerkt om een paar weken per jaar van zijn jacht te kunnen genieten, ook dat jacht aan iemand moet kunnen toevertrouwen.

Met dit vertrouwen wordt zuinig omgesprongen. Onderhoudswerkzaamheden worden met grote zorgvuldigheid uitgevoerd, en als er dan iets hapert, wat soms gebeurt, dan staat De Gier Maritiem dag en nacht klaar.

Henk de Gier, heeft dezelfde passie voor schepen als zijn vader. Hij is in 2003, op 33 jarige leeftijd, op dezelfde locatie als voorheen De Gier Maritiem gestart in samenwerking met zijn vader.

De Gier Maritiem richt zich op jachtonderhoud, reparaties, stalling en refit en heeft nu 20 man personeel vast in dienst. De werf is als het ware een Bovag-garage voor schepen; De Gier Maritiem heeft niet alleen alle disciplines – elektriciens, polyesterwerkers, spuiters, timmerlieden, diesel- en kachelmonteurs, staalwerkers – onder een dak, maar deze zijn ook flexibel inzetbaar en probleemoplossend. Een lasser moet bijvoorbeeld ook een pomp kunnen monteren.

In 2008 is De Gier Jachtschilders toegevoegd aan De Gier Maritiem, met de grootste spuit cabine aan het IJsel- en Markermeer. Eveneens is in 2011 in een nieuwe 100-tons kraan geïnvesteerd. In de nabije toekomst wordt de dienstverlening uitgebreid met een eigen straalbedrijf en een 50 meter lange aanlegsteiger. Hierdoor wordt De Gier Maritiem letterlijk een uniek full-service onderneming voor booteigenaren.

De passie en het enthousiasme van de familie de Gier tezamen met een nauwlettend oog voor detail, is het ‘geheime wapen van succes’.

Openingstijden   Van maandag t/m vrijdag

Kantoor, werkplaatshal en stallingshallenvan 08.00 uur tot 17.00 uur
(Kantoor maandag vanaf 10:00 uur)
Zaterdagen zie hieronder. Zondags gesloten.
Buiten kantoortijden alleen op afspraak.

De Gier Maritiem

Volmolen 4 1601 ET
Industrieterrein Krabbersplaat
Enkhuizen
Holland
Telefoon 0228 325 812

Informatie

 • Prijs Op aanvraag
 • Geplaatst op: 03-09-2015
 • Bekeken: 1761 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.