Aangeboden: schildervakantie frankrijk | Vleuten | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Frankrijk | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: schildervakantie frankrijk

Omschrijving:

Ben jij een natuur- en schilder liefhebber? 

Wij geven schilderstrainingen in het schitterend gelegen Chateau Porcien in de Franse Ardennen, met z’n golvende landschap, sfeervolle dorpjes en veel rust en ruimte.Chateau Porcien ligt vlakbij de prachtige stad Reims in het vriendelijke departement Champagne Ardennes en maar 4 uur rijden van Utrecht.

Te midden van uitgestrekte landerijen en bossen, vind je hier nog de Franse plattelandssfeer met voor elk wat wils, zoals  gezellige brocantes, musea, plaatsen waar je uren kan wandelen zonder iemand tegen te komen of steden kan bezoeken zoals Laon of Reims. In de Franse Ardennen is het weer warmer en kent minder regen dan in de Belgische Ardennen en Nederland.

Zó wil je graag (beter) schilderen.

Tijdens deze schilderstraining gaan we schilderen met het Franse landschap als inspiratiebron. Tijdens deze GRATIS schilderstraining* komen verschillende aspecten aan de orde, zoals o.a. werken in reliëf. Maar het belangrijkste van alles is dat je geniet. Schilderen doe je tenslotte voor je plezier en geeft je veel voldoening en ontspanning, zodat je alles om je heen even vergeet.

Meld je aan voor € 127,-, all-in voor een 3 daags arrangement. *Je betaald alleen voor de onkosten. De schildertraining is gratis. Deze (all-in) prijs omvat;

 •  Inclusief 2 overnachtingen in een 1 of 2-persoonskamer.
 •  Inclusief 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner voor 1 persoon. (VOLPENSION).
 • Wij hebben een bed and breakfast met 3 gastenkamers. 
 • Inclusief GRATIS 2 ochtenden schilderstraining, met materiaal; verf, kwasten, ezel in bruikleen en één schildersdoek (40×50) per dag.

  Daarna kun je in de middag op eigen gelegenheid en naar eigen keuze invullen, bijvoorbeeld naar Reims. Blijven schilderen kan natuurlijk ook.

  Inclusief GRATIS reserveringskosten, water, elektra, bedlinnen en schoonmaakkosten.

  Schilderen is gezond! Het is gezellig! Je komt tot rust! Doet nieuwe inspiratie op! Komt op plekjes waar je anders nooit zou komen! En na het schilderen heb je het gevoel er even “helemaal tussenuit” te zijn geweest. En dat is pure ontspanning!

  We werken met kwast, schildermes, spons of penseel. We werken met acrylverf of aquarelverf. We maken de verf zelf met natuurlijke verfpigmenten uit de streek. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

  De schilderweken raken snel vol, omdat we een maximum van 5 cursisten per week aanhouden, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven.

  Ik heb maar 5 plaatsen beschikbaar, dus meld je DIRECT aan! VOL = VOL

  De kosten voor een 3 daags-arrangement bedragen € 127,- all-in.Voor een extra nacht betaal je 67,- p.p. all-in.Het is maar 4 uur rijden vanaf Utrecht.

  2e persoon (op dezelfde kamer) krijgt 25% korting.

  kijk voor meer info op; www.schilderenfrankrijk.nl

  Informatie

  • Prijs: € 127,00
  • Geplaatst op: 22-09-2015
  • Bekeken: 789 keer
  • Kaart:(indicatie)

  Biedingen

  Op deze advertentie kan niet geboden worden.

  Exclusieve relatiebemiddelingen

  Exclusieve relatiebemiddelingen

  Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.