Aangeboden: STAP reizen | Utrecht | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Europa Algemeen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: STAP reizen

Kenmerken:

Omschrijving:

STAP Reizen wordt bijgestaan door een vaste groep vrijwilligers voor de controle van wandelroutes en het voorlopen van nieuwe bestemmingenDe bestaande STAP-bestemmingen worden elke 2-3 jaar nagelopen en gecontroleerd door dit team van vrijwilligers, veelal hebben zij een geografische of archeologische achtergrondDe nieuwe STAP-bestemmingen worden altijd voorgelopen door een van onze vrijwilligers. Zij checken de routes, ervaren de accommodaties en maken de mooiste foto's en filmpjes. Zij zorgen dus voor up-to-date informatie van alle STAP-bestemmingen

Wandelreizen met bijzondere wandelingen De STAP-formules 

Bij STAP Reizen heeft u de keuze uit 5 formules wandelvakanties: een standplaats-wandelreis met 1 of meerdere vaste verblijven, een trektocht, eilandhoppen, een culturele wandelrondreis met kortere wandelingen, en een short break. Bij een standplaats-wandelreis (vast verblijf) verblijft u in één of meerdere onderkomens van waaruit u dagwandelingen maakt. Bij een trektocht loopt u van de ene plaats naar de andere en wordt uw bagage vervoerd. Wanneer u gaat eilandhoppen verblijft u op twee of drie eilanden waar u de keuze heeft uit verschillende wandelingen. Bij een rondreis heeft u mooi mix van cultuur & wandelingen. 
Deze vijf formules geven u de gelegenheid zich een beetje thuis te gaan voelen in een mediterrane streek. 

De STAP-wandelingen 
De wandelingen zijn door medewerkers van STAP Reizen zelf uitgezet en beschreven. Het zijn authentieke tochten, veelal door de locale bevolking aangewezen. Dat kunnen veetrekroutes zijn of muilezelpaden die de dorpen onderling verbinden, soms nog in gebruik door een enkele herder. Op een aantal bestemmingen zijn delen van doorgaande wandeltochten opgenomen, zoals de E4 op Kreta of de GR7 in de Spaanse Alpujarras. 


Recente routebeschrijvingen & gps-tracks 
De wandelroutes worden 1x in de twee jaar door STAP-medewerkers en vrijwilligers gecontroleerd, waardoor u verzekerd bent van recente routebeschrijvingen in het Nederlands. Naast de routebeschrijvingen beschikt u over een set kaarten met schaal 1:25.000, 1:30.000 of 1:50.000. Bovendien zijn de meeste bestemmingen van GPS-tracks voorzien. 

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 18-12-2015
  • Bekeken: 994 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.