Aangeboden: Brocante Kasteelfair "Lente" | Twisk | Markten & braderieŽn | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Brocante Kasteelfair "Lente"

Kenmerken:

Omschrijving:

Aansluitend op het prachtige brocante seizoen 2015 organiseert Stichting Stal 135 weer twee bijzondere edities in Baarn. Kasteel Groeneveld is de ideale plek voor een Brocante evenement.

De omgeving, centrale ligging in Nederland, toegankelijk en bovenal een bijzondere ambiance en sfeer. We openen officieel het Brocante seizoen met de Voorjaars-editie op 26 & 27 maart 2016 in Baarn.

Circa 45 brocanteurs tonen bijzondere Brocante, stoer, oud, romantisch, zacht, ruig en industrieel in alle kasteelkamers van Kasteel Groeneveld. Hierdoor is dit tevens een uniek evenement geworden welke in het  prachtige kasteel Groeneveld plaatsvindt. De brocanteurs komen uit heel Nederland, België en Frankrijk en hebben speciaal voor deze editie ingekocht. Twee dagen lang een kasteel vol prachtige pronkstukken en bijzondere items voor binnen en buitenshuis. Betaalbare maar ook topstukken in het hogere segment. Een diversiteit en voor elke bezoekers ruim opgesteld.

Ook de catering van kasteel Groeneveld zal zich weer aangepast presenteren met allerlei lekkers. Tijdens het bezoek aan de Brocante KasteelFair is het kasteel zelf ook toegankelijk en hebben we de speelzolder speciaal vrijgehouden voor de kinderen.

Afsluitend vindt de winter-editie ook in Kasteel Groeneveld plaats op 10 & 11 december 2016. Ook deze editie zal officieel het Brocante seizoen afsluiten en in kerstsferen gehuld zijn. Later hierover meer.

Voorjaars-editie: 26 & 27 maart 2016

Openingstijden: 11:00 – 17:00

Entree: € 5,00 p.p.

Kinderen 5 -12 jaar € 2,50 p.p.

Kinderen t/m 4 jaar gratis

Locatie: Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2 – 3744 ML Baarn

Organisatie: stichting stal 135

Informatie

 • Prijs: € 5,00
 • Geplaatst op: 13-01-2016
 • Bekeken: 557 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.