Aangeboden: The Founding Fathers | Lisse | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Amerika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: The Founding Fathers

Kenmerken:

Omschrijving:

The Founding Fathers

Een reis met Amerikakenner Frans Verhagen

De Amerikaanse presidentsverkiezingen staan weer voor de deur en dus is Amerika volop in het nieuws. Als u meer wilt begrijpen van dit land is deze zeer complete reis langs de oostkust van de Verenigde Staten iets voor u. Hier werd het moderne Amerika geboren. Op de plekken die we bezoeken werden keuzes gemaakt die tot op de dag van vandaag actueel zijn.

De twaalfdaagse reis brengt u van Boston in New England, via Philadelphia en Washington DC naar de boeiendste plekken van de staat Virginia. Naast het feit dat u deze reis heel veel van de Verenigde Staten gaat zien wordt ook de geschiedenis van dit land duidelijk. Waardoor u ook weer meer begrijpt van de huidige gang van zaken in de Verenigde Staten.

maandag 30 mei 2016 t/m zaterdag 11 juni 2016

Maandag 30 mei tot donderdag 2 juni 2016
New England
Het eerste deel van de reis voert naar New Engeland. Met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam arriveert u in Boston. De stad, bekend van de Boston Tea Party van 1773, is een goede plek om deze reis te starten. Langs de ‘Freedom Trail’ zien en bezoeken we monumenten en musea die de geschiedenis weerspiegelen. 
Vanuit Boston maken we een excursie naar Plymouth. Hier arriveerde in 1620 de Mayflower wat het begin van New England markeerde.

Donderdag 2 en vrijdag 3 juni 2016
Philadelphia
Voor het tweede deel van de reis vliegen we naar Philadelphia. De stad waar op 4 juli 1776 de onafhankelijkheidsverklaring werd getekend. Daarmee is dit een belangrijk punt op onze reis. In het Independence National Historic Park bezoeken we de verschillende gebouwen en musea die hieraan herinneren. Ook wordt hier aandacht besteed aan de sporen die in het moderne Amerika terug te vinden zijn van deze gebeurtenis.

Vrijdag 3 tot maandag 6 juni 2016
Washington DC
De trein brengt ons naar Washington DC waar we op de Mall de huidige politiek van de Verenigde Staten terugvinden. Het Capitool en het Witte Huis representeren de Verenigde Staten. Aan de andere kant van de Potomac rivier komen we met bezoeken aan Alexandria en Mount Vernon George Washington tegen.

Maandag 6 tot vrijdag 10 juni 2016
Virginia
Een laatste hoogtepunt van deze reis is een bezoek van een paar dagen aan de staat Virginia. Met een bezoek aan Richmond, de hoofdstad van het Zuiden tijdens de Burgeroorlog en bezoeken aan Williamsburg en Jamestown waar herinneringen aan de kolonisten worden leven gehouden kenmerken dit bezoek. Ook Charlottesville met de door Thomas Jefferson gestichte ‘University of Virginia’ staat op het programma. Vanuit Washington vliegen we terug naar Nederland. Eventueel is het ook goed mogelijk om uw verblijf nog een aantal dagen te verlengen.

Reisinformatie: 

Een twaalfdaagse reis langs de Amerikaanse Oostkust met Frans Verhagen over de Founding Fathers van de Verenigde Staten. Met bezoeken aan Boston, Plymouth, Philadelphia, Washington en Virginia.

Datum: 30 mei t/m 11 juni 2016 (terug op de ochtend van 12 juni)

Vertrek: Schiphol

Prijs: 2 persoonskamer: € 3450,- p.p.
1 persoonskamer: € 3950,- p.p.

Inclusief: In deze 12-daagse reis zijn alle kosten voor vliegtickets, vervoer, hotels, maaltijden, gidsen, entrees, informatiepakket, koffie/ thee en excursies inbegrepen.

Reisleider: Frans Verhagen

Voor meer informatie of inschrijven kunt u ook een email sturen naar   

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 18-01-2016
  • Bekeken: 427 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.