Aangeboden: Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie | Bussum | Opleidingen en cursussen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie

Kenmerken:

Omschrijving:

Academie Hypnos start elk jaar de laatste vrijdag van september de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie: de driejarige Major (incl. PSBK) met meerdere specialisatie mogelijkheden (eenjarige Minor) naar keuze.

Heb je interesse in deze opleiding vraag dan een oriëntatiegesprek aan en/of kom op een van onze Open dagen. De eerste Open dag is weer 6 februari voor het seizoen 2016-2017. Wacht niet te lang met aanmelden.

Doordat bij hypnotherapie met trance wordt gewerkt, is deze therapie snel en doeltreffend en zijn vele methoden te integreren, vandaar integrale psychosociale therapie.

Het bijzondere van het werken met hypnotherapie is dat de oplossing van het probleem door de cliënt zelf wordt gevonden. De therapeut geeft het kader, waarbinnen de cliënt zijn eigen weg kan vinden.
Bij Academie Hypnos leer je vele hypnotherapeutische basistechnieken en een ruim aantal methoden waardoor er gewerkt kan worden met een breed scale aan problematieken, afgestemd op de cliënt. Er wordt ook veel aandacht besteed aan psychopathologie en het draagvlak van de cliënt. Het hypnotisch taalgebruik is van groot belang bij het werken met trance. De therapeut leert hiermee bij zijn client het beste boven te halen. Veel methoden en technieken werken diepgaander en meer blijvend door de therapeutische toepassing van trance.

Alles wat je leert is tevens een verrijking voor jezelf. (reactie van een student)

Specialisatie mogelijkheden zijn: Familieopstellingen, NLP, Masterjaar, Psycho-oncologische therapie en Losse Modulen naar keuze. Zie hiervoor ons uitgebreid bij- en nascholingsprogramma.

Informatie

 • Prijs: Zie omschrijving
 • Geplaatst op: 28-01-2016
 • Bekeken: 605 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.