Aangeboden: Online Stoffen | Etten-Leur | Diversen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Online Stoffen

Kenmerken:

Omschrijving:

Welkom bij La-Couture.

De online modestoffenzaak van Etten-Leur en omstreken.

Naast deze online winkel hebben wij sinds 2006 ook een fysieke winkel aan het v. Bergenplein op de Leur waar wij u graag helpen aan de juiste materialen voor uw garderobe van knoop en garen tot een compleet nieuwe modieuze outfit.

Als u dit zelf (nog) niet kunt maken doen wij dit graag voor u.
Wilt u zelf kleding leren maken, dan kunt u bij ons een cursus volgen van patroon aanpassen tot paspelzak.

La-Couture wordt geleid door Lia Aerts, zij heeft een jarenlange ervaring in zelfmaakmode en lesgeven. Naast Lia zijn er nog (4) medewerkers die stuk voor stuk geweldig zijn in hun werk, het verstellen van uw kleding is bij hen in de beste handen.

De stoffen in de winkel zijn van de laatste mode en er is altijd wel een bijpassende knoop te vinden. Wij verkopen patronen van o.a. Burda, Voque, Its a Fits, Butterick, McCall’s en Simplicity zodat er altijd iets van uw smaak bij zit.

Voor kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment met applicaties, zippers en patronen van Abracadabra, Burda en McCall’s. Ook hebben wij leuke kinderstoffen waarmee wiegjes bekleed kunnen worden zoals: Broderie, Brabants Bont of diverse print.

Naast stoffen hebben we ook kettingen en kralen om uw outfit compleet te maken. De kralen van Presious Gems zijn in tientallen kleuren en vormen te verkrijgen. En wat dacht u van de hippe gespsluitingen waarmee u ook kettingen kunt maken of een sjaaltje kan opknopen.

Informatie

 • Prijs: Zie omschrijving
 • Geplaatst op: 26-02-2016
 • Bekeken: 866 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.