Aangeboden: Gastenhuis Sur Place | Tiel | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Frankrijk | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Gastenhuis Sur Place

Kenmerken:

Omschrijving:

Wij heten u van harte welkom in ons Gastenhuis Sur Place
Ville Carcès Quartier La Garde
Le Var (Provence)

Ligging Sur Place: schitterend met weids uitzicht over dorp en regio 

De riante Franse villa "Sur Place" met z’n  comfortabele gastenverblijf is hoog gelegen aan de rand van Carcès, op minder dan 1 km afstand van het gezellige dorpje met leuke restaurantjes en karakteristieke zaterdagse markt. De villa ligt op een terrein van ca. 4000 m2 op 100 meter hoogte in een rustieke villawijk. Het terrein bestaat uit een deels
wilde, deels aangelegde tuin, met verschillende terrassen. De tuin en de oprijlaan zijn omheind en voorzien van een toegangspoort.

Privacy: volledig

Het gastenverblijf heeft een eigen ingang en tijdens uw verblijf zijn wij als hoofdbewoner niet aanwezig en zijn er ook geen andere gasten.  
U heeft op Sur Place volledige privacy en de omgeving geeft u wellicht al meteen bij aankomst het gevoel van: ”zo vrij als … in Frankrijk ”. Het zwembad is voorzien van een automatische regeling voor chloor en Ph(zuurgraad) en staat volledig ter beschikking van u. 

Ruime terrassen

Zowel vanaf de ruime terrassen voor het huis en rondom het zwembad alsook vanuit het gastenhuis  heeft u een schitterend uitzicht op de vallei, de dorpen Carcès, Cotignac en het omliggende gebergte. Het huis is werkelijk uniek gelegen. Ook 's avonds is het uitzicht zeer de moeite waard! 
Achter de villa ligt een terras in de luwte, waarbij u  tussen de hoge bomen in uw (eigen) hangmat, kunt genieten van de weldadige stilte op dit rustieke plekje. Er zij voldoende parasols en (lig)stoelen aanwezig. 

Ligging en indeling gastenverblijf: op gelijk niveau naast prachtig zwembad 

Het gastenverblijf (ca.80 m2) bevindt zich op gelijk niveau met het zwembad (10 x 5 m.) en bestaat uit een grote woonkamer, twee slaapkamers met elk twee éénpersoons-bedden, een ruime open keuken ,hal, toilet en douche . Het gastenhuis is nieuw en geheel voorzien van c.v. Zonodig staan een kinderledikantje en kinderstoel ter beschikking. 

Interieur: comfortabel en compleet

De inrichting van het gastenverblijf is gezellig en compleet. Het interieur is comfortabel en  verzorgd. Er is een TV met digitale ontvangst van Nederlandse zenders en een muziekinstallatie aanwezig.

Ville Carcès: authentiek met ambachtelijke muurschilderingen

Carcès is een authentiek dorpje met ca. 2700 inwoners, heeft op loopafstand voldoende winkels en restaurants en elke zaterdag is er een markt die een bezoekje zeker waard is. Aan de voet van de heuvel vindt u een supermarkt met een groot assortiment voor uw dagelijkse boodschappen.
De diverse muurschilderingen met o.a. ambachtelijke taferelen zijn beslist een kijkje waard. Met een kleine klim via nauwe straatjes in het middeleeuwse gedeelte van Carcès bereikt u ” le chateau” en heeft u vandaar een mooi uitzicht over de regio.

Bereikbaarheid: vanaf afslag Brignoles 

"Sur Place" is komend vanaf de "Autoroute du Soleil" via de afslag nr.35 (Le Val/Brignoles) gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de autobaan is het nog slechts 17 km naar Carcès.  

Dagtrips: Middellandse zee 

Dagtochtjes /trips naar o.a. St. Tropez, Cannes, Graz en Nice zijn per auto (ca.1 uur) mogelijk. Op kortere afstand zijn AIX- EN- PROVENCE (ca. 70km), TOULON en Hyères gelegen. Draguignan ligt ten oosten op 30 km afstand. Het plaatselijk ” Office du tourisme” is goed gedocumenteerd over plaatselijke en regionale activiteiten en feestelijke attracties.  

Wij willen u graag als gast welkom heten op "Sur Place".
Heeft u vragen dan kunt ons als volgt bereiken: 
e-mail:  
Tel. +31-344-612102 
Tel. "Sur Place": +33-494045913
Mob. 0651- 449478

Met vriendelijke groet,

Wim & Christine Rasing

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-03-2016
  • Bekeken: 532 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.