Aangeboden: Hotel Wemeldinge | Wemeldinge | Binnenland | Vakanties & Reizen | Zeeland | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Hotel Wemeldinge

Kenmerken:

Omschrijving:

Hotel Wemeldinge ligt in het pittoreske dorpje Wemeldinge aan de Oosterschelde en tussen bloesem van de vele fruitbomen.

Wemeldinge is een klein dorpje in Zeeland, gelegen op Zuid-Beveland. Wemeldinge wordt met recht ook wel de parel aan de Oosterschelde genoemd. Het is van oudsher een handels- en schippersdorp, waar veel karakteristieke Zeeuwse kenmerken bewaard zijn gebleven. Zoals de historische Dorpsstraat, de prachtige molens, de vele mooie boerderijen in de omgeving en de appel- en peren boomgaarden. Daarnaast is het dorp een trekpleister voor duikers door de unieke ligging aan de Oosterschelde, vlakbij de mooiste duikgebieden, ook is er een grote jachthaven gevestigd. Het is een dorp dat haar eigen karakter heeft weten te behouden, geen massaal toerisme kent, maar uitstekend geschikt is voor de vakantieganger die de zonnige Zeeuwse kust opzoekt, maar tegelijkertijd van rust houdt en graag uitstapjes maakt in de omgeving, zoals naar het bekende mosseldorp Yerseke (5 km) of naar de historische winkelstad Goes (10 km). Kortom, een dorp waar u geweest moet zijn.   

Hotel Wemeldinge is een gemoedelijk hotel voor actieve genieters. De mogelijkheden tot genieten liggen voor de deur: fietsen en wandelen in de mooie Zak van Zuid-Beveland, duiken op een van de 5 top-duiklocaties van Zeeland, zeilen, genieten van de terrasjes en natuurlijk van de heerlijke authentieke Zeeuwse gerechten.

De drie-sterren classificatie van ons hotel is een garantie voor kwaliteit en comfort. Enerzijds kleinschalig, met een gastvrije sfeer en een persoonlijk accent. Anderzijds groot genoeg om groepen te ontvangen en een goede kaart in het restaurant en gezellige avond in de bar te verzorgen. De kamers zijn alle verschillend ingericht met een Zeeuws thema. Zo zijn er o.a. een zeeuws meisje-, een bolus- , een oester-  en natuurlijk ook een mosselkamer. Verder zijn er in het hele hotel veel zeeuwse accenten te vinden.

Voor de zakelijke gasten zijn er mogelijkheden voor vervroegd ontbijt en late aankomst op aanvraag. Natuurlijk is er gratis Wifi.

Gunstig gelegen
Dit comfortabele hotel ligt op 300 m. van het centrum van het Zeeuwse dorp Wemeldinge. Het zandstrand aan de Oosterschelde is eveneens op loopafstand vanaf het hotel. De gezellige winkelstad Goes, Kapelle en Yerseke liggen op fietsafstand. Wemeldinge ligt zeer gunstig ten opzichte van de steden Bergen op Zoom, Vlissingen, Middelburg en Antwerpen. Ook Brugge en Gent zijn, via de Westerscheldetunnel, eenvoudig te bereiken. Het is dus geen wonder dat Hotel Wemeldinge door onze gasten zeer gewaardeerd wordt als aantrekkelijke plek voor een wat langer verblijf.

Wij hopen u graag te verwelkomen in ons mooie Wemeldinge,

Esther, Marc en Barry van Opstal

& alle medewerkers van Hotel Wemeldinge

Hotel Wemeldinge,
Noordelijke Achterweg 62, 4424 EG Wemeldinge
0113 621551

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 24-07-2013
  • Bekeken: 763 keer
  • Kaart:(indicatie)

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.